چهارشنبه 26 شهریور 1404

دفاع از رساله و پایان نامه در دانشگاه شهید بهشتی حضوری شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دفاع از رساله و پایان نامه در دانشگاه شهید بهشتی حضوری شد

شرایط آموزش حضوری دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی برای نیم سال تحصیلی 1400-1401 اعلام شد.

شرایط آموزش حضوری دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی برای نیم سال تحصیلی 1400-1401 اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، بر اساس مصوبات شورای مدیریت استانی آموزش‌عالی استان تهران، شرایط آموزش حضوری دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از هفته جاری مشخص شد. بر این اساس جلسات دفاع از رساله‌های دکتری و پایان نامه های کارشناسی ارشد از اول آذرماه سال 1400 به صورت حضوری برگزار می‌شود.

در موارد خاص، داوران خارج از دانشگاه شهید بهشتی با تشخیص و مجوز معاون آموزشی دانشکده / دانشگاه مربوط می‌توانند به صورت غیرحضوری در جلسه شرکت کنند و در این صورت، جلسه دفاع به صورت ترکیبی برگزار می‌شود.

همچنین دروس آزمایشگاهی، عملی و کارگاهی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی سال آخر به صورت حضوری برگزار می شود و برای دانشجویان مقطع کارشناسی که سال آخر نیستند، با توجه به زیرساخت‌ها، امکانات خوابگاهی و آموزشی و... با تشخیص ستاد کرونا تصمیم‌گیری خواهد شد.

حضور دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که در مرحله انجام رساله یا پایان‌نامه بوده و نیازمند استفاده از آزمایشگاه، کارگاه، مزرعه و غیره هستند، در محیط دانشگاه الزامی است.

حضور کامل اعضای هیأت علمی در محل خدمت خود، بر اساس ابلاغیه‌های قبلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضروری است و کلیه جلسات ارکان تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در دانشگاه همانند جلسات شورای گروه‌های آموزشی، شوراهای آموزشی و تحصیلات تکمیلی، شوراهای پژوهشی و غیره به صورت حضوری برگزار می‌شود.