یک‌شنبه 30 آذر 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

امروز قیمت دلار با کاهش 0.36 درصدی، از 73,315 (هفتاد و سه هزار و سیصد و پانزده) تومان به 73,057 (هفتاد و سه هزار و پنجاه و هفت) تومان رسید.

یوسف پزشکیان فیلترینگ را از نشانه‌های بی‌اعتمادی حکومت به مردم توصیف کرد.

محمدرضا جلائی‌پور از آزادی وحید عابدینی استاد دانشگاه اوکلاهاما خبر داد.

دنیای اقتصاد: اگر شما هم طرفدار پادکست هستید یا فرصت نمی‌کنید سرمقاله‌های روزنامه «دنیای اقتصاد» را بخوانید؛ می‌توانید نسخه صوتی آن را بشنوید.

در جریان معاملات روز سه‌شنبه 4 آذر 1404 شاخص کل بورس تهران با ثبت رشد 38 هزار و 404 واحدی، سقف جدیدی را به ثبت رساند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در نامه های جداگانه به وزرای نفت، کشور و راه و شهرسازی، خواستار اجرای قانون بیمه شخص ثالث شد.

حمید رسایی، نماینده مجلس در اظهاراتی غیرمنتظره گفت: سیاست فیلترینگ غلط بوده و هست؛ در جمهوری اسلامی هیچکس با فیلترینگ موافق نیست.

صاحبان رستوران‌هایی که کباب زغالی و برگر زغالی می‌فروشند، وقتی در مقابل اعتراض دوستداران محیط زیست قرار می‌گیرند، می‌گویند: «مشتری‌های ما طعم برگری که با آتش چوب‌های جنگلی پخته می‌شوند به برگرهایی که با استفاده از گاز تهیه می‌شوند ترجیح می‌دهند!» این رسم شکم‌چرانی موروثی قاجاری حدود 200 سال است که رایج شده و آتش به جان جنگل‌های ایران انداخته است.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از اجرای چهارمین روز طرح زوج یا فرد از درب منزل خبر داد.

نماینده تهران در مجلس از فروش فیلترشکن‌ها انتقاد کرد.

رشد محسوس طلا، سکه و دلار، با افزایش‌های بیش از 2 درصد، بار دیگر سیگنال تورمی به بازار مخابره کرده و موجب شده صندوق‌های طلا مقصد مهم‌تری برای سرمایه‌های کوتاه‌مدت شوند.

مطابق داده‌های ثبت‌شدهT قیمت کالاهای اساسی در فروردین 1404 نسبت به سال قبل رشد شدید داشته و این روند با سیاست جدید دولت تشدید خواهد شد.

بر اساس گزارش‌های نظامی و رسانه‌ای، یک فروند پهپاد نیروی هوایی ایالات متحده در سواحل غربی کره جنوبی سقوط کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از وقوع حادثه خروج از جاده و سقوط یک دستگاه خودروی سواری پژو 405 در دریاچه طبیعی عینک رشت که منجر به فوت سه نفر شد، خبر داد.

درحرکتی نمادین برای تلفیق صنعت و محیط‌زیست، تفاهم‌نامه‌ای میان فولاد کاوه جنوب کیش و سازمان حفاظت محیط‌زیست با هدف احیای نسل آهوی کوهی ایرانی در اسارت به امضا رسید.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توضیحات وزیر بهداشت و درمان قانع شدند.