پنج‌شنبه 4 تیر 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، تا پایان هفته در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود.

افت فشار آب در مناطق مختلف کشور از جمله تهران ادامه دارد چون مدیریت فشار یکی از ابزارهای اصلی وزارت نیرو برای به تعویق انداختن بحران آب در پایتخت است.

کارشناس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: فقط 30 درصد تکالیف قانون هوای پاک اجرا شده است.

سخنگوی وزارت دفاع گفت: قدرت موشکی کشور با اتکا به شهدای بزرگی مانند طهرانی‌مقدم، حاجی‌زاده و سایر نخبگان و پیشگامان حوزه موشکی شکل گرفته است.

آمریکا و اوکراین با انتشار یک بیانیه از پیشرفت‌هایی برای دستیابی به یک توافق صلح به روز شده خبر دادند.

برخی تحقیقات نشان می‌دهند که ویتامین D ممکن است به کاهش التهاب در بدن کمک کند و ویتامین K ممکن است خطر بیماری قلبی را تا حدود یک‌سوم کاهش دهد.

تمام میادین و بازارهای میوه وتره‌بار شهرداری تهران در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) دوشنبه تعطیل است.

تهران با معضل بی‌آبی روبروست، مدیر عامل آتش‌نشانی می‌گوید که سارقان به آب‌های آتش‌نشانی هم رحم نکردند.

هدف از طراحی بمب غَضَب (به معنای خشم)، تنها تخریب نیست، بلکه غلبه کامل بر منطقه هدف است. این بمب ترکش‌دار که با ساختار منحصربه‌فردی طراحی شده، با دقتی بالا، اثرگذاری وسیعی خواهد داشت.

هدف قراردادن یکدیگر در توییتر تنها ظاهر ماجراست؛ اختلاف میان عارف و قائم‌پناه بازتابی از تقابل «تجربه‌محورها» و «تحول‌خواهان» در دولت پزشکیان است؛ تقابلی که می‌تواند پیامدهایی فراتر از یک جدال شخصی داشته باشد.

نواصولگراها و اعضای جبهه پایداری در حاشیه‌سازی علیه معاون اول بار دیگر در کنار یکدیگر قرار گرفتند و با داغ کردن هشتگ‌های مربوط به استعفای عارف، به این پروژه دامن زدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هنگام آلودگی هوا برای کسانی که خروج از منزل ضرورتی ندارند، ماندن در خانه بهترین راهکار است تا خود را از مواجهه با هوای آلوده دور نگه‌دارند.

سمند سورن پلاس EF7 دوگانه‌سوز مدل 1404 در بازار یک میلیارد و 45 میلیون تومان فروخته شد.

فعال اصلاح‌طلب خبر داد که پیام آمادگی ایران برای مذاکره با آمریکا، از طریق محمد بن سلمان ولیعهد عربستان و با اجازه رهبری، به دونالد ترامپ ارسال شده است.

تصاویر منتشر شده توسط ارتش اسرائیل از لحظه ترور هیثم علی طباطبایی فرمانده نظامی حزب الله را ببینید.

حزب‌الله لبنان اسامی شهدای این جنبش در حمله رژیم صهیونیستیرا منتشر کرد.