شنبه 31 مرداد 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس‌جمهور ترکیه مدعی شد: ما وارثان لقمان حکیم و ابن سینا هستیم؛ کسانی که پایه‌های علم پزشکی را در غرب بنا نهادند.

معاون توسعه مدیریت ومنابع استانداری مرکزی از تعطیلی روزهای پنجشنبه ادارات این استان تا پایان سال جاری خبر داد.

بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته، رفتاری متعادل را نشان داد. به طوری که شاخص با افت 0.6درصدی کانال3.3میلیونی را از دست داد.

تصویبنامه تعیین نرخ سوخت هواپیماهای بارورسازی ابرها با امضای معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد.

ترامپ با به اشتراک گذاشتن اخباری درباره اقدامات پزشکی که انجام داده، اما بدون ارائه جزئیات، سؤالات بیشتری را درباره سلامتی‌اش برانگیخته است. زمانی که در آسیا بود، فاش کرد که در اوایل اکتبر در مرکز پزشکی ملی نظامی «والتر رید» تحت تصویربرداری «ام‌آر‌آی» قرار گرفته است.

مرگ وکیل حسین تقی‌زاده به امور کاری و فعالیت‌های وکالتی او مربوط نبوده و برخلاف برداشت اولیه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی مطرح شد، هیچ قتلی رخ نداده است.

بنابر اعلام مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، زمان دقیق سه‌نرخی‌شدن بنزین را شورای اطلاع‌رسانی دولت اعلام خواهد کرد.

در پی کشف یک موشک عمل‌نکرده که اسرائیل در حمله اخیر به لبنان به کار برد، واشنگتن نگران دستیابی «طرف‌های غیردوست» به فناوری حساس این مهمات نقطه‌زن است.

دیپلمات سابق ایران در نیویورک گفت: سال گذشته چین در عربستان 29 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری داشته اما در ایران اصلا سرمایه‌گذاری داشته؟

دنیای اقتصاد: روزانه بالای 5 هزار فایل جدید در بازار فروش مسکن شهر تهران عرضه می‌شود؛ هر چند حجم معاملات خرید طی یک ماه احتمالاً حدود یک پنجم عرضه روزانه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه هر 13دقیقه یک مرگ در پی آلودگی هوا در جهان رخ می‌دهد، اسامی آلوده‌ترین شهرهای کشور از نظر غلظت ذرات آلاینده را برشمرد‌.

در حالی که برخی منابع غربی از رشد تجارت نفتی تهران و پکن سخن می‌گویند، شماری دیگر از منابع مدعی کاهش این تجارت هستند.

سواره نظام قرقیزستان خودرو ولادیمیر پوتین را اسکورت کردند.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان جنگل هیرکانی ابر در محدوده مرز شاهرود و استان گلستان دچار آتش‌سوزی گسترده شده است.

حسام‌الدین آشنا به سخنان جنجالی حمید رسایی درباره پرونده پسر رئیس‌جمهور سابق واکنش نشان داد.

مشاور فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمنان از مدت‌ها پیش برای نبرد با ما آماده شده بودند، گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند، رژیم صهیونیستی در واقع به عنوان نیروی نیابتی آمریکا در جنگ 12 روزه عمل کرد.