شنبه 7 شهریور 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

«پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت از دستور هسته‌ای ترامپ گفت: «اگر بدانیم چه داریم و مطمئن شویم که سلاح‌ها درست عمل می‌کنند، احتمال درگیری هسته‌ای کمتر می‌شود؛ بنابراین این دستور کاملا درست است.»

استاندار تهران: برنامه بعدی انتقال آب لار به تهران است که تا سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. / تسنیم

گوشی‌های پرچمدار گلکسی S26 سامسونگ قرار است با هوش مصنوعی پیشرفته، تراشه‌های قدرتمند اگزینوس و اسنپدراگون و سنسورهای دوربین جدید، تجربه کاربری بی‌نظیری را ارائه دهند.

هدف ترامپ از انکار نقض آتش‌بس توسط اسرائیل، حفظ صلح نیست، بلکه تلاش برای رفع موانع اجرای قراردادهای مالی خود با کشورهای اسلامی است.

نماینده ترامپ در اظهاراتی گفت در عراق جایی برای گروه‌های مسلحی که خارج از اختیارات دولت فعالیت می‌کنند، وجود نخواهد داشت.

دنیای اقتصاد: آقا محمدخان قاجار در سال 1786، مرکز فرمانروایی تازه متحد شده‌ی ایران را به نقطه‌ای آرام در دامنه‌های شمالی البرز برد، جایی که امروز به نام تهران شناخته می‌شود. اکنون، بیش از دو قرن بعد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، بار دیگر قصد جابه‌جایی پایتخت را دارد.

دنیای اقتصاد: روزنامه فایننشال تایمز امروز (جمعه) اعلام کرد نشست برنامه‌ریزی شده بین «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در بوداپست لغو شده است.

طبق نتایج این نظرسنجی نیمی از مردم از کالابرگ راضی هستند اما فقط 8 درصد آنها سهمیه آن را کافی می‌دانند.

مجید تخت روانچی، معاون سیاسی عراقچی با اشاره به سفر اخیرش به عمان نوشت: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است که با آن کشور روابط عالی و پیوندهای تاریخی داریم.

امام جمعه موقت اصفهان در خطبه‌های امروز نماز جمعه گفت: وضعیت کنونی آمریکا و اعتراض مردم علیه ترامپ شباهت زیادی به روزهای پایانی حکومت پهلوی دارد.

دنیای اقتصاد: شاخص بورس در هفته اول آبان‌ماه به حرکت خود در مسیر صعودی ادامه داد و تا یک قدمی سقف تاریخی خود حرکت کرد. خوش‌بینی سرمایه‌گذاران در خصوص تغییر برخی از متغیرها به نفع بورس و خبر احتمال اصلاح نرخ خوراک، سبب شد تا بورس تهران برای پنجمین هفته متوالی به رنگ سبز درآید. در هفته‌ای که گذشت، شاخص کل با رشد 4.2درصدی همراه شد و دو ابرکانال مهم را مجددا ملاقات کرد.

دنیای اقتصاد: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دستور رئیس‌جمهور آمریکا برای احیای آزمایش سلاح‌های هسته‌ای، واکنش نشان داد.

دو کارشناس بازارهای مالی درباره بهترین بازار برای سرمایه گذاری می گویند طلا و دلار همچنان امن‌ترین گزینه‌ها برای حفظ ارزش دارایی‌ها تا پایان سال هستند.

دنیای اقتصاد: براساس اعلام شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) پرواز مستقیم وین _ تهران و بالعکس از دوشنبه توسط شرکت هواپیمایی اتریشی بعد از چندین ماه توقف مجددا برقرار خواهد شد و همچنین ظرف دوماه آینده نیز شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا پرواز مستقیم تهران _ فرانکفورت را برقرار خواهد کرد.

دنیای اقتصاد: ادغام بانک آینده در بانک ملی یکبار دیگر ضرورت توجه مستمر و ویژه به عملکرد بانکها را در معرض توجه کارشناسان قرار داده است. بسیاری بر این باورند که اگر بانک مرکزی و نهادهای نظارتی، به موقع به موضوع ناترازی بانکها ورود کرده و جلوی ادامه فعالیت آنها را سد کنند، حتما ضرر و زیان کمتری متوجه اقتصاد، سهامداران بانکی و سپرده‌گذاران خواهد کرد. حالا این پرسش اساسی مطرح است که چرا...

حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: زن باید کاملاً درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم، حجاب زن مربوط به مرد نیست تا مرد بگوید من راضیم، حجاب زن مربوط به خانواده نیست تا اعضای خانواده رضایت بدهند، حجاب زن، حقی الهی است.