دوستداران خودروی محبوب امیدوار شدند / ایران خودرو عقب نشینی کرد
آقای اسلام پناه گفت: ما در شورای عالی استاندارد بر روی قانون و مقررات فنی تمرکز داریم و تلاشمان این بوده که خودروسازان را متعهد به اصلاح، بهبود عیوب فنی در حوزه ایمنی و کیفیت کنیم که خودروی پژو پارس هم از جمله آنهاست.
اسلام پناه گفت: برای رفع دغدغه ثبت نام کنندگان، تولید کننده باید در چند شیفت با ترافیک بالا به تولید بپردازد و دغدغه مصرف کنندگان را برطرف کند از این رو همانطور که به تولید کننده فرصت داده بودیم که تولید خودش را ادامه دهد با اخذ تعهداتی این فرصت را همچنان ادامه دادیم تا نتایج مرکز آزمون بین المللی از بابت تستهایی که از آنها خواستهایم واصل شود.
وی پیش بینی کرد نتایج آزمون استاندارد فروردین ماه 1403 مشخص شود.
این درحالیست که 24 دی ماه رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر قانون استانداردهای اجباری در صنعت خودرو، گفت: قطعا این قانون اجرا میشود و تولیدکنندگان نیز بایستی خود را با قوانین استاندارد انطباق دهند و گروه صنعتی ایرانخودرو هم تا نیمه اسفند ماه سال جاری برای خودروی پژو پارس مجوز تولید خواهد داشت و پس از آن برابر قانون عمل خواهد شد. پس از مدتی مدیرعامل ایرانخودرو از رایزنی با سازمان استاندارد برای تداوم تولید تا پایان امسال خبر داد و گفت: برای سال آینده اگر مجوز تولید با استانداردهای فعلی صادر نشود، خودروی جایگزین با استانداردهای بهتر برای مشتریان در نظر خواهیم گرفت.
تولید خودروی پژو پارس از سال 1379 با نام پرشیا و سپس با نام پارس در گروه صنعتی ایرانخودرو آغاز شد.
--> اخبار مرتبط- داستان دنبالهدار پژو پارسهای معوق
- پژوپارس میرود؟
- تولید خودروی فاقد استاندارد 85گانه تا نیمه اسفند
- 5 خودرو دست دومی که ارزش خرید دارند
- جاده پژو پارس صاف شد / ایرانخودرو اولین محموله بعد از خبر توقف تولید را روانه بازار میکند
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.