دو طرح صنعتی قم با اشتغال مستقیم 200 نفر به بهرهبرداری رسید
قم - ایرنا - 2 طرح صنعتی قم روز پنجشنبه با سرمایهگذاری 500 میلیارد تومانی و اشتغال مستقیم 200 نفر با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در شهرک شکوهیه به بهرهبرداری رسید.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت که این دو طرح صنعتی قم میتواند بخشی از نیاز به تامین مواد اولیه صنایع تولیدی استان را برطرف کنند.
محمود سیجانی با اشاره به ظرفیت قم در تولید محصولات لوازمخانگی یادآور شد: بزرگترین واحد تولیدی استان قم به تولیدات لوازمخانگی با اشتغال بیش از یکهزار نفر اختصاص دارد.
رشد 17 درصدی صادرات قم در سال 98
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم نیز گفت: باهدف گذاری اقتصادی استان تا پایان دولت تدبیر و امید 450 واحد راکد صنعتی بهتدریج به چرخه تولید بازخواهد گشت.
غضنفری اضافه کرد: سال 98، 196 واحد راکد به همراه واحدهای نیمه راکد صنعتی قم احیاشده و چرخ تولید و اشتغال در آنها فعالشده است.
وی افزود: سال گذشته 34 واحد تعطیل و تمام راکد قم به همراه 32 واحد تملیکی استان فعالیتهای خود را از سر گرفتهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم تصریح کرد: 3 هزار و 500 میلیارد تومان از اعتبارات بانکی قم در سال 98 به حوزه تولید هدایتشده است.
غضنفری گفت: سال 98 صادرات قم ازنظر وزنی 17 درصد رشد داشته است، همچنین نرخ بیکاری این استان نیز 8 دهم درصد بهبودیافته است.
احیای 180 واحد راکد تا پایان سال
وی با اشاره به برنامهریزی امسال استان در احیای واحدهای راکد صنعتی بیان کرد: سال 99، 180 واحد راکد و نیمه راکد قم فعالیتهای تولیدی خود را از سر خواهند گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم یادآور شد: 32 واحد تولیدی و اشتغال آفرین استان در حوزه جهش تولید بهزودی کلید خواهد خورد.
وی همچنین یادآور شد: قم سال 98 از نظر مطلوبیت نرخ تورم در رتبه دوم کشوری قرارگرفته که از شاخصهای مهم ارزیابی عملکرد اقتصادی یک استان است.
غضنفری عنوان کرد: جلوگیری از رکود واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال موجود اولویت و رویکرد اصلی اقتصادی قم در سال جاری میباشد.
با حضور حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت دو واحد صنعتی قم با سرمایهگذاری 500 میلیارد تومانی و اشتغال 200 نفر در شهرک شکوهیه به بهرهبرداری رسید.
بر اساس آخرین آمار حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم بیش از50 هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در 2هزار و 222 واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای 56 هزار و 376 تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است./
*س_برچسبها_س*