شنبه 10 آذر 1403

دکه - 1402/09/28

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع

روزنامه شرق دیروز تیتر اصلی صفحه یک خود را به پرونده‌ای درباره ارائه لایحه جدید فرونشست اختصاص داد‌. این روزنامه در یکی از مطالبش از قول علی بیت‌اللهی، رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی آورده است: «اعلام عوامل فرونشست زمین در ایران و راهکارها حرف جدیدی نیست؛ اما بی‌توجهی برنامه هفتم به فرونشست، ممنوعیت ساخت‌وسازهای انبوه در محدوده‌هایی که درگیر...

روزنامه فرهیختگان در صفحه یک خود به «همایش پرخرج شیراز؛ نوک کوه یخ» پرداخت و با اشاره به هزینه‌ای دو میلیارد تومانی این همایش‌ها نوشت: «آذرماه سال 1400 محمد مخبر، معاون اول ریاست‌جمهوری دولت سیزدهم بخشنامه‌ای را جهت صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌های غیرضروری به کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، موسسات دولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، موسسات عمومی غیردولتی و استانداری‌ها ابلاغ کرد. در این بخشنامه برگزاری هر نوع گردهمایی، سمینار، کنگره و بزرگداشت بین‌المللی توسط دستگاه‌های اجرایی محدود شد، اما همایش‌ها به‌صورت زیرزمینی وجود دارد.»

روزنامه جمهوری اسلامی دیروز در سرمقاله خود نوشت: «حکمرانی ما اکنون در دام اخباریگری افتاده و شاید بهتر باشد که بگوییم اصحاب جریان اخباریگری، انقلاب را به دام انداخته‌اند. تمسک به ظواهر، تکیه بر کمیت، ورود به حریم شخصی افراد، قربانی کردن اصول در پای فروع، بالا نشاندن بله‌قربان گویان، کنار زدن اهل نقد، تعطیل کردن جریان آزاداندیشی، روا دانستن دروغ و تهمت و بداخلاقی، پوستین وارونه بر تن اسلام کردن و خوداسلام پنداری از ویژگی‌های اخباریگری عصر حاضر است.»

روزنامه اعتماد نیز در صفحه یک خود ضمن بررسی زمینه‌های بروز تروریسم با توجه به حادثه راسک در گزارش «خودروسازی زیان‌بار» آورد: «یکی از معضلات اساسی صنعت خودرو‌ی کشور که هر روز هم بر آن افزوده می‌شود زیان انباشته خودروسازان است، آن‌گونه که آمارها نشان می‌دهد 3 شرکت ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در 6 ماه ابتدای سال 34 هزار میلیارد تومان زیان کردند که 90 درصد بیشتر از زیان شش ماه سال گذشته بوده است. کارشناسان این حوزه بر این باورند که زیان خودروسازان ناشی از قیمت‌گذاری غلط و دخالت دستوری دولت‌هاست.»

روزنامه سازندگی هم تیتر صفحه یک خود با عنوان «خالص‌سازی خیانت به کشور است» را به گفت‌وگویی با علی مطهری اختصاص داد و آورد: «نمی‌شود موضوع حجاب بدون نظارت باشد. چون تجربه نشان داده عده‌ای هستند که پرده‌دری می‌کنند. ابتدا که این شعارها مطرح شد، اینها مثلا می‌گفتند، حجاب اجباری است و روسری سخت است. خب! نظام هم تقریبا با آنها راه آمد.» او در جایی دیگر خالص‌سازی را صرفا ایدئولوژیک ندانست و گفت: «بلکه بیشتر ناشی از قدرت‌طلبی و تصاحب مناصب و پست‌هاست.»

--> اخبار مرتبط