دوشنبه 28 مهر 1404

رئیس دانشگاه شریف معرفی شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
رئیس دانشگاه شریف معرفی شد

شورای عالی انقلاب فرهنگی ریاست دکتر مسعود تجریشی در دانشگاه صنعتی شریف را تایید کرد.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس مصوبه کمیته منتخب روسای دانشگاه‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر مسعود تجریشی به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی شریف مورد تأیید نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.

22 مردادماه جاری دکتر سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر مسعود آقامحمد تجریشی را به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی شریف منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر تجریشی دارای مدرک تحصیلی دکترای مهندسی محیط زیست و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با مرتبه استاد است.

وی استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف، در سال 1367 کارشناسی علوم و مهندسی آب و خاک و در سال 1369 کارشناسی ارشد علوم و مهندسی آب را از دانشگاه کالیفرنیا دیویس اخذ کرد و در سال 1372 نیز موفق به دریافت مدرک دکترای مهندسی محیط زیست از همین دانشگاه شد.

وی علاوه بر فعالیت‌های علمی، مسئولیت‌های متعددی در حوزه مدیریت اجرایی کشور بر عهده داشته است.

وی از سال 1396 تا 1400 به عنوان معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست مشغول به فعالیت بوده است و پیش‌تر، از سال 1392 تا 1400، سمت مدیر دفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه را بر عهده داشته است. همچنین، ریاست پارک علم و فناوری شریف (1395 و 1396)، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف (1389 تا 1395)، از دیگر سوابق اجرایی وی است.

دکتر تجریشی از سال 1400 به عنوان عضو وابسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده است.

4747

کد خبر 2131567