دوشنبه 6 اسفند 1403

رئیس‌کل بانک مرکزی راهی مسکو شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
رئیس‌کل بانک مرکزی راهی مسکو شد

رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور افزایش همکاری‌های پولی و بانکی با روسیه و همچنین تقویت مناسبات در چارچوب توافقنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا که دیروز امضا شد صبح امروز در صدر هیئتی فنی تهران را به مقصد مسکو ترک کرد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور افزایش همکاری‌های پولی و بانکی با روسیه و همچنین تقویت مناسبات در چارچوب توافقنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا که دیروز امضا شد صبح امروز در صدر هیئتی فنی تهران را به مقصد مسکو ترک کرد.

محمدرضا فرزین در این سفر دو روزه با الویرا نبیولینا رئیس‌کل بانک مرکزی روسیه و دیگر مقامات این کشور دیدار و گفتگو می‌کند. رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان را در این سفر معاونین اقتصادی و امور بین‌الملل بانک مرکزی، مدیران عامل دو بانک ملی و سپه و همچنین هیئت فنی همراهی می‌کنند.