پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

رابطه ایران و سوریه شرایط جدیدی را به نفع دو کشور رقم خواهد زد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
رابطه ایران و سوریه شرایط جدیدی را به نفع دو کشور رقم خواهد زد

رئیس‌جمهور گفت: در حوزه علم و فناوری گام‌های خوبی در ایران برداشته شده و اعلام می‌کنم که آمادگی داریم تمام این تجربیات را به فعالان عرصه‌های مختلف در سوریه منتقل کنیم.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان در جریان سفرش به سوریه در جمع فعالان اقتصادی دو کشور گفت: بدون تردید این سفر نقطه عطفی خواهد بود در تاریخ کشور‌های ایران و سوریه و تأثیر خود را بر توسعه دو کشور خواهد گذاشت.

وی افزود: کشور‌های سوریه و ایران کلیه تهدید‌ها و تحریم‌های دشمن را تبدیل به فرصت کردند و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در دوران تحریم بسیار زیاد بوده که برای دشمنان بسیار خیره‌کننده است و حتما این تهدید‌ها و تحریم‌ها در سوریه هم تبدیل به فرصت و باعث شرایط بهتر زندگی برای مردم عزیز سوریه خواهد شد.

رئیس‌جمهور گفت: ما تجربیات خوبی در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، برق و کشاورزی داریم، در حوزه علم و فناوری گام‌های خوبی در کشور ایران برداشته شده است و اعلام می‌کنم که آمادگی داریم تمام این تجربیات را به فعالان عرصه‌های مختلف در کشور سوریه منتقل کنیم.

رئیسی در ادامه، گفت: برخی سخنان که شما اشاره کردید، مثل بانک مشترک در جلسات دیروز ما مطرح شد و وزرای راه و شهرسازی و اقتصادی دو کشور حضور داشتند و نتایج آن انشاءالله به زودی به شما ابلاغ خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: نسبت به استثنا شدن برخی کالا‌های سوریه، این هم در توافق‌نامه‌ای که بین دو کشور تنظیم شده، درج شده است و فکر می‌کنم اگر این جلسه چند روز بعد تشکیل می‌شد؛ شما در جریان توافقات ما چه در سطح رئیس‌جمهور دو کشور و چه در سطح وزرای دو کشور در جریان قرار می‌گرفتید و بسیاری از مواردی را که مطرح کردید در راستای اراده دو کشور در توسعه روابط و شما تجار و بازاریان بر تحقق توافقات است که دو دولت در این سفر انجام دادند و این رابطه شرایط جدیدی را به نفع دو کشور رقم خواهد زد.

رئیس‌جمهور در پایان گفت: ما امیدواریم همچنان که در حوزه مقاومت ایستادگی در مقابل دشمن دولت و ملت سوریه خوش درخشیدند، در حوزه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری هم انشاءالله با فعالیت‌های شما فعالان این عرصه و با فعالیت وزرای مسئول دو کشور خوش بدرخشید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت