پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

رادیو اربعین | بیش‌ترین دلیل مراجعه زائران گرمازدگی است / ارسال محموله‌های مواد غذایی و آب به نجف

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
رادیو اربعین | بیش‌ترین دلیل مراجعه زائران گرمازدگی است / ارسال محموله‌های مواد غذایی و آب به نجف

به گزارش خبرگزاری فارس، پیر حسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در داخل کشور و همچنین در عراق به زائران اربعین حسینی خدمات ارائه می‌کند، گفت: بیشترین دلیل مراجعه زائران اربعین حسینی به پایگاه‌های جمعیت هلال احمر برای دریافت خدمات درمانی گرمازدگی است و در درجه بعد بیماری‌های تنفسی و گوارشی است.

وی با بیان اینکه بیشتر بیماران به صورت سرپایی درمان شده‌اند، افزود: تیم‌های بهداشت ما، همچنین بر موضوع پخت و پز و رعایت بهداشت از سوی موکب‌ها در این زمینه نظارت دارند و به نظرم رعایت بهداشت پخت و پز از سوی موکب‌ها نسبت به سال‌های قبل بیشتر شده است.

کولیوند با بیان اینکه جمعیت زائران شرکت کننده زیاد است و هوا نیز گرم است و این گرمی باعث بی حالی و یا گرما زدگی زائران شده است، گفت: علاوه بر پایگاه‌های درمانی سرپایی، تعدادی از بیمارستان‌ها در نجف و کربلا برای ارائه خدمات به زائران آماده هستند و در آن کادر پزشکی ایران و عراق برای ارائه خدمات به زائران حضور دارند.

وی همچنین با بیان اینکه در روز شنبه مقداری غذا و آب در قالب کنسرو به فرودگاه نجف ارسال کردیم افزود: قرار است چند محموله دیگر مواد غذایی و آب معدنی به نجف برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی ارسال کنیم.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اربعین

رادیو

رادیو اربعین جمعیت هلال احمر هلال احمر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
رادیو اربعین | بیش‌ترین دلیل مراجعه زائران گرمازدگی است / ارسال محموله‌های مواد غذایی و آب به نجف 2
رادیو اربعین | بیش‌ترین دلیل مراجعه زائران گرمازدگی است / ارسال محموله‌های مواد غذایی و آب به نجف 3