پنج‌شنبه 9 بهمن 1404

راه‌آهن 580 لکوموتیو آماده به کار دارد؛ رشد 18 درصدی در دولت چهاردهم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
راه‌آهن 580 لکوموتیو آماده به کار دارد؛ رشد 18 درصدی در دولت چهاردهم

معاون ناوگان راه‌آهن از افزایش 18 درصدی تعداد لکوموتیوهای آماده به کار شبکه ریلی در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: تعداد کل لکوموتیوهای آماده به کار روزانه به 580 دستگاه در دی‌ماه سال جاری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی ضیایی مهر، معاون ناوگان راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، از افزایش 18 درصدی تعداد لکوموتیوهای آماده بکار شبکه ریلی کشور طی دولت چهاردهم خبر داد و گفت: با استقرار دولت چهاردهم و پس از حضور مدیرعامل جدید راه‌آهن، با تمرکز بر افزایش آماده بکاری لکوموتیوها به عنوان یک ضرورت فوری، با هماهنگی و حمایت سازمان برنامه و بودجه، یک برنامه مالی و عملیاتی تدوین شد.

وی افزود: با اجرای این برنامه، تعداد کل لکوموتیوهای آماده بکار روزانه از 489 دستگاه در مرداد ماه سال 1403 به 580 دستگاه در اواخر دی‌ماه سال جاری رسیده است. این اقدام در کنار سایر سیاست‌های دوره تحول در راه‌آهن، موجب رشد عملکرد حمل بار و جابه‌جایی مسافر در سال 1404 شده است.

معاون ناوگان راه‌آهن با تقدیر از تلاش فزاینده وزیر راه و شهرسازی و پیگیری‌های مجدانه مدیرعامل راه‌آهن برای تأمین منابع مالی بخش نگهداری و تعمیرات لکوموتیوها، به‌ویژه از محل منابع تهاتر نفت، اظهار کرد: این اقدام، علیرغم محدودیت‌های منابع مالی کشور، بهبود قابل توجه آماده بکاری لکوموتیوها را در شرایط سخت ناشی از تحریم‌های ظالمانه فراهم ساخته است.

ضیایی مهر در پایان خاطرنشان کرد: ضروری است تامین منابع مالی برای تجهیز و ارتقا کمی و کیفی ناوگان ریلی استمرار یابد تا شاخص‌های حمل و نقلی ریلی در برنامه هفتم پیشرفت کشور تحقق پیدا کند.