یک‌شنبه 19 اسفند 1403

راه ارتباطی پل ارتباطی اللرباغی خلخال دایر شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
راه ارتباطی پل ارتباطی اللرباغی خلخال دایر شد

اردبیل _ ایرنا _ شهردار خلخال گفت: به علت بارش باران شدید و افزایش آب رودخانه پل اللرباغی خلخال زیرآب رفته بود که با تلاش کارکنان شهرداری پل جدیدی در این محل راه‌اندازی و ارتباط از روی رودخانه هروچای در این محل برقرار شد.

صباح‌الدین برزگر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارندگی‌های شدید چند روز گذشته و افزایش چند برابری آب رودخانه هروچایی پل فلزی پیاده‌رو در پارک اللرباغی خلخال را که برای تردد شهروندان و بین بخش‌های شمال شرقی و غربی شهر مورد استفاده قرار می‌گرفت، زیر آب برده و ارتباط مناطق شمال شرقی وغربی شهر در این منطقه از یک هفته پیش قطع شده بود.

وی اظهارداشت: با تلاش کارکنان بخش عمران شهری شهرداری خلخال و با انتقال یک دستگاه پل فلزی پیش ساخته بزرگ از محل پارک چمران به محل پارک اللرباغی و نصب آن بر روی رودخانه هروچای ارتباط مردم از طریق استفاده از این پل از روی رودخانه در این محل امکان‌پذیر شده است.

وی با تقدیر از همکاری شرکت توزیع نیروی برق خلخال برای راه‌اندازی پل فلزی جدید افزود: با احداث کانال آب در ضلع شرقی رودخانه هروچایی فشار آب در ضلع شرقی کاهش یافته و با اجرای این عملیات ضمن پیشگیری از زیر آب رفتن مجدد پل جدید از وارد شدن سیلاب به داخل باغ‌های مجاور پل بزرگ نیمه‌کاره در این محل جلوگیری شد.

وی گفت: طول پل جدید کار گذاشته شده بر روی رودخانه در این محل 2 برابر طول پل فلزی قبلی بوده و با توجه به وزن سنگین آن احتمال جابجایی پل با فشار آب رودخانه در زمان بارندگی‌های تند باران به حداقل کاهش یافته است.

وی اظهارداشت: نصب و راه‌اندازی 2 دستگاه پل فلزی پیاده‌رو در این محل موقتی بوده و تنها راه حل دایمی مشکل تردد اهالی محل در این منطقه تکمیل پروژه نیمه‌کاره پل است.

برزگر گفت: در صورت دریافت مجوز شورای فنی استان اردبیل برای ادامه عملیات اجرایی پروژه احداث پل نیمه‌کاره اللرباغی خلخال و همچنین دریافت هرگونه کمک‌های مالی و اعتباری استانی شهرداری خلخال نسبت به تکمیل این پروژه و زمینه‌سازی برقراری ارتباط خودرویی و پیاده در محل پارک جنگلی اللرباغی اقدام خواهد کرد.

او اظهارداشت: عملیات اجرایی احداث پروژه پل بزرگ اللرباغی به طول 60 متر و با عرض 16 متر با کمک‌های اعتباری استانداری اردبیل از هشت سال پیش آغاز و با محدود شدن اعتبارات استانی در حال حاضر این پروژه با پیشرفت فیزیکی 70 درصد نیمه‌کاره رها شده است.

شهردار خلخال گفت: در سال‌های گذشته برای عملیات اجرایی این پروژه بالغ بر 10 میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل و بهره‌برداری از این پل سه دهنه بزرگ احداث شده بر روی رودخانه هروچای 50 میلیارد ریال نیاز است.

او افزود: با بهره‌برداری از این پل امکان دسترسی و هدایت خودروهای مسیر جاده خلخال به فیروزآباد و سرچم به خیابان‌های بالادست رودخانه و هدایت ترافیک سنگین مسیرهای ورودی شهر از سمت جاده جدید اردبیل و همچنین روان‌سازی ترافیک در روزهای پنجشنبه و زمان اوج مراجعه مردم به آرامستان این شهر فراهم خواهد شد.