رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17، ویترین پهپادهای انتحاری و انواع موشکهای کاملاً ایرانی
رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17، ویترین محصولات دفاعی کاملاً ایرانی در سال 1400 و از پهپادهای انتحاری و انواع موشکهای کاملاً ایرانی در این رزمایش استفاده شد.
خبرگزاری میزان - رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17، اواخر آذرماه سال 1400 در راستای افزایش سطح آمادگیهای رزمی سپاه و بر اساس شبیهسازی یکی از پیشرفتهترین طرحهای تهاجمی در جنگهای ترکیبی و در هم تنیدگی جنگهای سخت، نیمه سخت و نرم به مدت پنج روز در سواحل (خلیجفارس، تنگه هرمز و منطقه عمومی استانهای هرمزگان، بوشهر و خوزستان) با حضور نیروهای زمینی، دریایی و هوافضای سپاه و یگانهای مردم پایه بسیج برگزار شد.
نیروهای زمینی، دریایی و هوافضای سپاه به همراه سازمان سایبر الکترونیک در رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17 در منطقه سواحل استان هرمزگان، بوشهر و بخشی از خوزستان، عملیات تهاجمی و نفوذ در سطح استراتژیک برای انهدام مبادی آفندی دشمن فرضی را با موفقیت انجام دادند.
رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17 دفاع و صیانت از امنیت ملی بود، این رزمایش همچنین برای همسایگان پیام صلح و دوستی و آسایش داشت، منطق دفاعی جمهوری اسلامی ایران بر اصول مهم و سرنوشتساز امنیت، اقتدار و بازدارندگی فعال و هوشمند در منطقه خلیجفارس استوار است.
این رزمایش از طرفی هم ویترین معرفی و نمایش محصولات دفاعی کاملاً بومی متناسب با ساختار و محتوای رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17 بود، انواع موشکهای بومی نظیر هدایتپذیر، ضد زره، پهپادهای تهاجمی نقطه زن، اهداف ثابت و متحرک زمینی و دریایی، بالگردهای تهاجمی در قالب رزمایش پهپادهای عملیاتهای دفاع ثابت، متحرک و ضد هلی برن، امتحان خود را با اجرای موفق مأموریتهای محوله پس دادند.
تمرین دفاع مستحکم یگانهای برگزیده نیروی زمینی سپاه، از سواحل و جزایر در جزیره لارک، با بهرهگیری از تسلیحات و ادوات جدید و استفاده از تاکتیکهای نوین، سناریوهای محتمل آفندی و پدافندی، بخش دیگری از نمایش توان رزم پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17 بود.
عملیات ضد هلی برن و دفاع چندلایه از جزایر با انجام تمرینهای تخریب و انفجار، موانع سد کننده و پدافند هوایی علیه جنگندههای دشمن در شرایطی نسبتاً واقعی دنبال شد. تانک بهینهسازی شده کرار، امکانات دید در شب نیز ازجمله محصولات مورداستفاده در رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17 بود، موشک 360 با برد بیش از 120 کیلومتر از دیگر محصولات دفاعی کاملاً ایرانی نیز به نمایش گذاشته شد.
مقابله با موشکهای کروز با حجم آتش بالا، دفاع مستحکم در سواحل خلیجفارس در جزایر، عملیات یگانهای ویژه به مبادی عملیاتی دشمن در هر بخش اعم از دریا یا خشکی با استفاده از پهپادهای انتحاری باقدرت انفجاری بسیار خوب و موشکهای سوم خرداد، از ابعاد مختلف رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17 بود.
مرحله زمینی رزمایش پیامبر اعظم (ص) 17 سپاه در منطقه عمومی جنوب کشور با اجرای عملیات رزم گسترده شبانه و بهکارگیری تاکتیکهای ترکیبی یگانهای تکاور، زرهی، توپخانه، پهپاد و بالگردهای تهاجمی هوانیروز خاتمه یافت.