دوشنبه 3 آذر 1404

رسانه اصولگرا: همسر و دختر علی دایی بازداشت نشده‌اند / آنها ممنوع‌الخروج هستند / از خروج‌شان به مقصد «دبی» جلوگیری شده

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
رسانه اصولگرا: همسر و دختر علی دایی بازداشت نشده‌اند / آنها ممنوع‌الخروج هستند / از خروج‌شان به مقصد «دبی» جلوگیری شده

برنا نوشت: برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی مدعی بازداشت همسر و دختر علی دایی شده‌اند که پیگیری‌های خبرگزاری برنا نشان می‌دهد این شایعه صحت ندارد و کذب است.

برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی مدعی بازداشت همسر و دختر علی دایی شده‌اند که پیگیری‌های خبرگزاری برنا نشان می‌دهد این شایعه صحت ندارد و کذب است. با این حال، همسر و دختر علی دایی ممنوع‌الخروج بوده‌اند و از خروج آنها به مقصد دبی جلوگیری شده است.

این خبرگزاری در گزارش دیگری اعلام کرده بود: تعدادی از چهره‌های مشهور ورزشی و هنری که قصد داشتند برای تعطیلات ژانویه از کشور خارج شوند، ممنوع‌الخروج شدند.

پیگیری‌های نشان می‌دهد این افراد بلیط سفر به مقاصدی از جمله دبی و آمریکا و اروپا را برای گذراندن تعطیلات ژانویه و جشن کریسمس به همراه خانواده تهیه کرده بودند ولی در زمان اقدام به سفر متوجه شدند که ممنوع‌الخروج هستند.

این سلبریتی‌های مشهور در ماه‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی خود را ناراحت و غمگین به‌خاطر مشکلات مردم معرفی می‌کردند و حتی یکی از این چهره‌ها که برای تماشای مسابقات جام جهانی به قطر دعوت شده بود، از این سفر انصراف داد و اعلام کرد که به خاطر دردها و مشکلات مردم به قطر نمی‌رود و می‌خواهد در کنار مردم باشد.

با این حال، در ایام تعطیلات ژانویه، این چهره‌ها بلیط سفر به کشورهای آمریکایی و اروپایی برای شرکت در جشن‌های سال نو میلادی را خریداری کرده بودند.

بیشتر بخوانید:

  • گزارش «اعتماد» از ممنوعیت‌ها و بازداشت‌های سینماگران معترض در ماه‌های اخیر

همه ممنوعیت‌ها و بازداشت‌ها برای هنرمندان در اعتراضات اخیر

  • با قرار وثیقه / پروانه سلحشوری، آزاد شد
  • حمله دوباره کیهان به چهره‌های معترض: بسیاری از سلبریتی های سینما را مردم در خیابان نمی‌شناسند / توئیتر فلان سلبریتی ورزشی، دست دیگران است

21220

کد خبر 1711695