جمعه 9 آذر 1403

رسوایی اخلاقی منجر به اخراج دو افسر پلیس شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
رسوایی اخلاقی منجر به اخراج دو افسر پلیس شد

اقتصادنیوز: دو افسر پلیس انگلیس در پی رسوایی اخلاقی اخراج شدند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دو افسر پلیس لندن در تداوم رسوایی‌های اخلاقی این نهاد امنیتی، به دلیل ارسال آنچه پیام‌های «تبعیض‌آمیز و توهین‌آمیز» در واتس‌اپ نامیده شد، اخراج شدند.

چرخش قانونگذاران آمریکایی در قبال تل‌آویو

در مجموع هشت افسر پلیس لندن به دلیل ارسال پیام های جنسیتی نژادپرستانه امروز (جمعه) در دادگاه لندن مجرم شناخته شدند. شش نفر از آن ها از کار خود استعفا کرده و دو مامور دیگر که نام یکی از آن‌ها «گلین ریس» و دیگری که خواسته نامش فاش نشود از کار برکنار شدند.

یکی از اتهامات آن‌ها تمسخر فرزند معلول یکی از هنرپیشه‌های انگلیسی عنوان شده است. همچنین گفته می‌شود که برخی از پیام‌های آنها که بین ماه مه 2016 و ژوئن 2018 رد و بدل شده است، «خشونت جنسی علیه زنان را تحسین می‌کند». بر اساس حکم صادر شده، ماموران گناهکار برای همیشه از کار در نهاد امنیتی محروم شده‌اند.

حکم دادگاه لندن ضربه‌ای دیگر و «آسیب قابل توجهی» را به اعتبار پلیس این کشور وارد کرده است. جان ساول رئیس بخش انضباطی پلیس لندن گفت: «از خواندن پیام‌های توهین‌آمیز این افسران شرمنده هستم و رفتار آنها را کاملا محکوم می‌کنم. برای کسانی که سوژه چنین پیام های افتضاح و نفرت انگیزی بوده اند عمیقا متاسفم.»

این خبر در حالی منتشر می‌شود که نتایج تازه‌ترین مطالعات صورت گرفته از عملکرد پلیس پایتخت انگلیس، تصویر تکان‌دهنده و اسفناکی را از عمق نژادپرستی و فساد اخلاقی در این نهاد امنیتی نشان می‌دهد. گزارشی که ماه پیش در پی قتل «سارا اورارد» - زن جوانی که پارسال بدست مامور پلیس لندن مورد آزار جنسی قرار گرفت و سپس به قتل رسید - منتشر شد از یک فرهنگ مسموم در بین مسئولان و کارکنان بزرگترین اداره پلیس انگلیس پرده بر می‌دارد. گزارش یادشده که از سوی بارونس «لویس کیسی» تهیه شده است، فرهنگ قلدری و ناتوانی مسئولان اداره پلیس لندن را در مقابله با رسوایی‌های اخلاقی این سازمان روایت می‌کند.

«کیسی» در هر بخشی که بررسی کرده، از جمله فرماندهی حفاظت از پارلمان و مراکز دیپلماتیک، نقص‌های گسترده‌ای را کشف و توصیه کرده که این واحدها به بخش‌های تخصصی‌تر واگذار و یا به طور کلی منحل شود. این درحالیست که بحث واگذاری بخش‌های تخصصی، از مدت‌ها پیش مطرح است تا پلیس روی نظم عمومی پایتخت متمرکز شود.

رئیس‌جهور فرانسه طرحش را به کرسی نشاند

نتایج تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که اعتماد عمومی به پلیس این کشور به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است. یافته‌های موسسه «ردفیلد ویلتون» نشان می‌دهد که فقط 26 درصد مردم انگلیس دیدگاه مثبتی به عملکرد پلیس دارند؛ 40 درصد از تردد تنها در شب احساس ناامنی می‌کنند و بیشتر از پنج سال پیش، نگران قربانی شدن در یک جنایت هستند.

ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس با بیان اینکه اعتماد عمومی به پلیس «به شدت آسیب دیده»، خواستار «تغییر فرهنگ» این سازمان شده است.

همچنین بخوانید