چهارشنبه 24 بهمن 1403

رسیدگی به مشکلات قضائی بیش از 2700 نفر در 52 مسجد تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
رسیدگی به مشکلات قضائی بیش از 2700 نفر در 52 مسجد تهران

310 نفر از مدیران و مسئولان قضائی دادگستری کل استان تهران در 52 مسجد از مساجد استان تهران پاسخگوی مجموعاً 2732 نفر از مراجعان بودند.

مرکز رسانه قوه قضائیه در گزارشی اعلام کرد که در راستای دستور ریاست قوه قضائیه به‌منظور حضور هر چه بیشتر مقامات و مسئولان قضائی در مساجد و اجتماعات مردمی و استماع بدون واسطه مسائل و مشکلات مردم و اقدام در حد توان و مقدورات قانونی به‌منظور رفع مسائل و مشکلات مطروحه، از ابتدای دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی تاکنون، 310 نفر از مدیران و مسئولان قضائی دادگستری کل استان تهران در 52 مسجد از مساجد استان تهران حضور یافتند و ضمن برپایی نماز جماعت با نمازگزاران دیدار کرده و مشکلات و مسائل حقوقی و قضائی آن‌ها را مورد رسیدگی قرار دادند.

آمار‌های واصله از معاونت امور ارتباطات و حفظ حقوق شهروندی دادگستری کل استان تهران حاکی از این است که مسئولان و مدیران قضائی دادگستری کل استان تهران بیش از دو ساعت در مساجد پاسخگوی مجموعا 2732 نفر از مراجعان بودند. همچنین بر اساس اعلام معاونت امور ارتباطات و حفظ حقوق شهروندی دادگستری کل استان تهران، صرفا در شهر تهران و در دو روز اخیر، مسئولان و مدیران قضایی دادگستری کل استان تهران درخواست‌های حقوقی و قضایی 500 نفر از مراجعان را مورد رسیدگی قرار دادند.

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در کنار سایر مدیران و مسئولان قضائی در برنامه‌های ملاقات مردمی حضور یافت و ضمن رسیدگی به درخواست‌های حقوقی و قضائی مراجعان دستورات لازم را در جهت حل مسائل و موانع موجود صادر کرد. صرفا در یکی از موارد، رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن استماع اظهارات یکی از شکات پرونده‌های کثیرالشاکی خودرویی که در فرایند رسیدگی با مانع مواجه شده بود، با مسئول قضائی مربوطه تماس حاصل کرد و ضمن بررسی ابعاد و زوایای پرونده، در راستای تسهیل فرایند احقاق حقوق شکات این پرونده خطاب به دادستان تهران دستورداد تا ضمن تجمیع شکایات مرتبط با پرونده یاد شده، بازپرس ویژه‌ای را برای تسریع در رسیدگی به این پرونده تعیین کند.

بنابر دستور اکید رئیس کل دادگستری استان تهران مبنی بر «نتیجه‌بخش بودن ملاقات‌های مردمی» معاونت امور ارتباطات و حفظ حقوق شهروندی دادگستری کل استان تهران ماموریت پیدا کرده است تا دستورات صادره در جریان ملاقات‌های مردمی را تا حصول نتیجه پیگیری کند.

با توجه به دستور رئیس کل دادگستری استان تهران، برگزاری ملاقات‌های مردمی و حضور مستمر و نتیجه‌بخش مسئولان و مدیران قضائی استان تهران در اجتماعات مردمی به‌عنوان یک سیاست در مجموعه قضائی استان تهران پیگیری خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی