رشت
رشت
امیری، معاون فرهنگی و هنری سپاه قدس گیلان با اشاره به ظرفیت خوب استان در بخش سرود با فعالیت بیش از 300 گروه فعال، گفت: استودیو صوت مرکز آفرینش های هنری بسیج استان در آینده ای نزدیک راه اندازی می شود.
معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه اگر کسی هنر نویسندگی دارد و انقلابی و تاثیرگذار است دشمن به دنبال شکستن قلم اوست، گفت: آوای "سلام فرمانده" گیلان در دنیا طوفان به پا کرد و اینها ماندنی است این در حالی است که با برخی هنرمندانی مواجهیم که عامل بودند اما از مسیر خارج شده و رو به دلالی در هنر آوردند.
تهران - ایرنا - معاون نخستوزیر روسیه گفت: یکی از موضوعات کلیدی در مذاکرات امروز ایران و روسیه، همکاریهای مالی و بانکی بود تا پرداختها بین اشخاص حقوقی و سازمانهای دو کشور با ارزهای ملی انجام شود و در تسویه حسابهای مالی از پلی ملی دو کشور استفاده کنیم.
رشت _ ایرنا_ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان گفت: 26 محل دفن زباله در گیلان باید بسته و زباله ها به پهنه های در نظرگرفته شده منتقل شود.
رشت - ایرنا - استاندار گیلان با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه راه آهن استان در زمان اعلام شده و اهتمام دولت سیزدهم برای انجام این مهم گفت: هیچ بهانه ای برای توجیه کُندی روند اجرای پروژه و تعویق در زمان بهره برداری آن پذیرفته نیست.
تهران - ایرنا - سفیر ایران در روسیه گفت: ترانزیت از بخشهای مهم مشکلات توسعه روابط تجاری با روسیه است که باید برای تسهیل آن اقدامات لازم انجام شود.
قرار است وزیر ورزش پیگیر رفع مشکل خروج از کشور جهانبخش باشد.
طبق پیام ناظر بازار در پایان معاملات امروز 4 خردادماه 12 نماد معاملاتی متوقف خواهند شد. این نمادها کدامند و به چه دلیلی متوقف خواهند شد؟
وزیر ورزش و جوانان برای رفع مشکل خروج از کشور کاپیتان تیم ملی پیگیر است.
رشت - ایرنا - سخنگوی ستاد مدیریت پسماند گیلان با اشاره به اقدامات بهسازی و ساماندهی محل دفن زباله در سراوان رشت گفت: شهرداری رشت موظف است تا سه ماه آینده فاز سوم و چهارم کارخانه کودآلی رشت را به بهرهبرداری برساند.
ماه گذشته توافقات مختلفی بین ایران و روسیه امضاء شد و به گفته وزیر راه و شهرسازی، ایران میخواهد حلقه اتصال این کشور برای صادرات و ترانزیت کالا به آسیای میانه و هند باشد.
وزیر راه و شهرسازی از سفر معاون نخست وزیر روسیه به تهران برای مذاکره در خصوص استفاده از شبکه ریلی ایران جهت حمل کالا به هند خبر داد.