شنبه 20 بهمن 1403

رشد هزار و 364 واحدی شاخص کل بورس

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
رشد هزار و 364 واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس با رشد هزار و 364 واحدی در تراز یک میلیون و 782 هزار و 995 واحدی ایستاد.

سه شنبه (23 اسفند) در ابتدای بازار شاخص کل بورس با رشد 260 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 781 هزار و 892 واحدی قرار گرفت. در انتهای بازار شاخص کل بورس با رشد هزار و 364 واحدی در تراز یک میلیون و 782 هزار و 995 واحدی ایستاد. ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم 3 هزار و 518 میلیارد تومان رسید. «شستا»، «اخابر» و «فارس» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «اردستان»، «شستا» و «سابیک» سه نماد پر تراکنش بودند. شاخص کل هم وزن با رشد هزار و 930 واحدی روی پله 541 هزار و 35 واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد 7 هزار و 40 میلیارد سهم به ارزش 3 هزار و 518 هزار تومان رسید. شاخص فرابورس هم با رشد 1 واحدی روی پله 22 هزار و 708 واحدی ایستاد. همچنین حجم معاملات امروز سهام در فرا بورس به تعداد 2 هزار و 880 میلیارد سهم به ارزش هزار و 138 میلیارد تومان رسید.

برترین گروه صنعتی بورس

امروز خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ 617 میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین «شیمیایی» و «انبوده سازی» در رتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در بورس

سهام شرکت‌های بنیرو، اخابر و وساخت بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت‌های وآذر، کاما و خمحور بیشترین کاهش قیمت را در بورس تهران تجربه کردند.

افزایش و کاهش قیمت در فرابورس

سهام شرکت‌های گلدیرا، گدنا و سدبیر بیشترین افزایش قیمت و سهام ثالوند، کلر، ثرود بیشترین کاهش قیمت را در فرابورس ایران تجربه کردند.

برترین عرضه و تقاضا در بورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های افران، فردا وفیروزا بیشترین عرضه فروش را نماد‌های فیروزا، همای و آفاق در بورس ایران داشتند.

برترین عرضه و تقاضا در فرابورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های اراد 126، اراد 127 و صاروج 05 بیشترین عرضه فروش را نماد‌های اراد 127، اراد 126 و صاروج 05 در فرابورس ایران داشتند.

بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس و فرابورس

نماد‌های دارایکم، کیان و پالایش بیشترین ارزش معامله و نماد‌ها شستا، خودرو و وبصادر 2 بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند. نماد‌های اراد 1214، اراد 1174، اراد 125 بیشترین ارزش معامله و نماد‌های دی، کارا 2 و سپیدما 2 بیشترین حجم معامله را در فرابورس تهران تجربه کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس