دوشنبه 6 مرداد 1404

رشد 91درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی دربورس

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
رشد 91درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی دربورس
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، بر اساس گزارش داده‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، ارزش دارایی سرمایه‌گذاران خارجی به بیش از 18 همت در پایان تیر ماه امسال رسید.

داده‌های این گزارش نشان می‌دهد ارزش دارایی سرمایه‌گذاران خارجی از 9.5 همت در تیر 1403 به بیش از 18 همت در پایان تیر 1404 رسیده است.

در بهمن سال 1403، شرکت «صنایع عمران اسپندار» با تغییر نام از «شرکت سرمایه‌گذاری سیمان اسپندار» و تغییر اعضای هیئت مدیره، در زمره اشخاص خارجی قرار گرفت؛ با توجه به این‌که شخص مزبور سهام‌دار عمده نماد ساربیل است و دارایی آن در این نماد در تیرماه 1404 بیش از 8.2 همت بوده است، تغییر شخصیت آن به شخصیت خارجی، افزایش دارایی سرمایه‌گذاران خارجی نسبت به تیرماه سال گذشته را در پی داشته است.

افزون براین، افزایش ارزش دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در فروردین امسال به دلیل روند صعودی بازار و در اردیبهشت امسال نیز به دلیل روند صعودی بازار و هم‌چنین مازاد خرید نسبت به فروش بوده است.

خالص ارزش خرید و فروش سرمایه‌گذاران خارجی

گزارش مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، نشان می‌دهد؛ خالص ارزش خرید (فزونی خرید نسبت به فروش) سرمایه‌گذاران خارجی در طول تیر ماه امسال معادل 170 میلیارد تومان و عمدتاً متعلق به سرمایه‌گذارانی از جزایر کیمن، امارات متحده عربی، کویت، عراق، افغانستان و ترکیه بوده است.