رضا پهلوی
رضا پهلوی
نمایندهی تبریز در مجلس یازدهم و از چهرههای نزدیک به احمدی نژاد دربارهی سکوت رئیس دولتهای نهم و دهم گفت: احمدینژاد خودش را به چوپانی تشبیه میکرد که در یک بلندی ایستاده و آمدن سیل را زودتر از دیگران میبیند و خطاب به مردم و تصمیمگیران هشدار میدهد که جلوی سیل را بگیرند.
احمد علیرضابیگی، از چهرههای نزدیک به احمدی نژاد دربارهی سکوت رئیس دولتهای نهم و دهم گفت: احمدینژادی که دلبستهی انقلاب و نظام بود با سکوتش تلاش داشت تا در سناریوی دشمنانی که به دنبال براندازی و تجزیه هستند قرار نگیرد زیرا اعتراض او در این شرایط معنای دیگری خواهد داشت.
انصاف نیوز نوشت: احمد علیرضابیگی، نمایندهی تبریز در مجلس یازدهم و از چهرههای نزدیک به احمدی نژاد دربارهی سکوت رئیس دولتهای نهم و دهم گفت: «آقای دکتر احمدینژاد» بیمار و رنجور نبوده اما تشخیصش این بود که اعتراض در این شرایط بازی در زمین دشمنانی است که به دنبال براندازیاند.
روز 31 خردادماه دو شاخه از حزب کومله کردستان در خاک اقلیم کردستان با یکدیگر درگیر شدند نه نهایتاً دو نفر به هلاکت رسیدند که نشان از اختلافات تازه در میان جبهه دشمنان ایران دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: کارنامه سیاه صهیونیستها در چنین اقداماتی باید باعث شرم و خجالت حامیان غربی این رژیم آپارتاید باشد.
سرنوشت منافقین و ضدانقلاب، بیانگر آن است که اولا ایران اسلامی مقتدرتر از آن است که با چنین بادهایی بلرزد و ثانیا غربیها عهدشکنتر از آن هستند که تا پایان پشت مزدوران خود بایستند.
فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه غرب دیگر نمیخواهد خود را خرج مزدوران ضدانقلاب کند، گفت: کشورهای اروپایی به دنبال ایجاد و حفظ جایگاه خود در سیاست خارجی ایران هستند.
دو تن از شاخه های گروهک تروریستی و ضد انقلاب کومله وارد درگیری شدند. با وجود ادعای بسیار در مورد اتحاد این دو گروه، حالا با تیربار و دوشکا به جان هم افتاده اند.
اینکه اصلاً چطور نویسنده به خودش جرأت داده این افراد و ناشران را نقد کند و آیا نقدش وارد است یا نه کنار، سوال این است که آیا انتقاد از ادبیات داستانی ایران، به بهای گزافتری تمام نمیشود؟
روزنامه هم میهن میگوید 30 خرداد سال 1360، آغاز پایان سازمان مجاهدین خلق به خاطر وابستگی و خیانت آنها بود.
نشانههای مهم صحنه جدید از شکست مأموریت براندازی و فروپاشی جمهوری اسلامی حکایت میکند؛ مأموریتی که اروپا دوشادوش ایالات متحده ماهها پیش در دستورکار قرار داد!
حدود سه فصل از کلید خوردن پروژه آشوب در ایران میگذرد. یکی از اهداف آشوب های زن زندگی آزادی انزوای ایران بود. اما نه تنها این امر محقق نشد بلکه ایران روزهای پر جنب و جوش خودش در روابط خارجی را سپری می کند.
با وجود بکارگیری انواع ترفندهای نوین عملیات روانی مردم متوجه این موضوع شدهاند که تلاش دشمن برای ایجاد فضای اغتشاش در کشور همواره زمانی شدت گرفته است که کشور در مسیر بهبود شرایط اقتصادی قرارداشته است
رییسجمهور آذربایجان، می خواهد تصویر خود را به عنوان یک فرد متجاوز و جنگطلب ترمیم کند
عصبانیت مسیح علینژاد از قدرت دیپلماسی دولت سیزدهم گفت: رهبران غربی در نهایت در مقابل رییسی زانو میزنند.