رفع مشکل تأمین آب 297 روستا / برخی روستاها فاقد برق و ارتباط تلفنی هستند / 11 روستای کوهستانی جاسک و 10 روستا در بشاگرد دچار انسداد مسیر هستند / خسارت سیل به 21 مدرسه
استاندار هرمزگان گفت: 950 کیلومتر راه روستایی در بشاگرد بازگشایی و ارتباط جادهای با روستاها برقرار است. صرفا 11 روستای کوهستانی شهرستان جاسک و 10 روستا در شهرستان بشاگرد هنوز دچار انسداد مسیر هستند و تیمهای عملیاتی با جدیت مشغول انجام عملیات بازگشایی مسیرها هستند.
فریدون همتی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در مدیریت سیلاب شهرستانهای جاسک و بشاگرد در استان هرمزگان اظهارداشت: در حال حاضر آب روستاها به جز 30 روستای شهرستان جاسک و 6 روستای شهرستان بشاگرد و 2 روستای سندرک میناب وصل شده است و تاکنون از 335 روستایی که دچار قطعی آب شده بودند، مشکل تأمین آب 297 روستا برطرف شده است.
وی با بیان اینکه با زحمات شرکت فناوری ارتباطات و مخابرات استان، مشکلات عمده ارتباطی مرتفع شده است، افزود: در حال حاضر تنها در روستاهایی که فاقد برق هستند و همزمان مسیر دستیابی آنها نیز هنوز بازگشایی نشده و امکان انتقال دیزل ژنراتور جهت تأمین برق اضطراری وجودندارد، مشکل ارتباط تلفنی و موبایل دارند.
استاندار هرمزگان بیان داشت: 950 کیلومتر راه روستایی در بشاگرد بازگشایی شده و ارتباط جادهای با روستاها برقرار شده است و صرفا 11 روستای کوهستانی شهرستان جاسک و 10 روستا در شهرستان بشاگرد هنوز دچار انسداد مسیر هستند که تیمهای عملیاتی با جدیت و پشتکار مشغول انجام عملیات بازگشایی مسیرها هستند.
بیشتر بخوانید:
همتی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه تامین برق مناطق سیلزده در این استان نیز گفت: خسارات نسبتا بزرگی به زیرساخت تامین برق وارد شده است. پس از سیل اخیر، برق حدود 250 روستا در شهرستانهای بشاگرد و جاسک قطع شد اما با اقدامات صورت گرفته هم اکنون، تنها 8 روستا در شهرستان جاسک و 3 روستا در شهرستان بشاگرد فاقد برق هستند.
وی با بیان اینکه حدود 100 سورتی پروازی توسط هلال احمر و همکاران معین در نداجا و ندسا داشتهایم، گفت: نیروهای امدادی و اجرایی در این روزها زحمات زیادی را برای کمک رسانی متقبل شدهاند و خدمات رسانی به مردم در مناطق آسیب دیده از سیل در استان هرمزگان همچنان ادامه دارد.
استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه سیل اخیر خسارات فراوانی به حوزه کشاورزی این استان وارد کرده است، اظهارداشت: تخریب 3 هزار و 200 هکتار اراضی زراعی، 350 هکتار باغات، تلف شدن 3 هزار و 100 دام، تخریب 80 واحد دامداری، 170 حلقه چاه کشاورزی، 50 کیلومتر جاده بین مزارع و نیز ازبین رفتن یک هزارو 500 هکتار آبیاری تحت فشار و 60 سازه آبخیزداری از جمله خسارتهای احصا شدهدر این حوزه، تاکنون است.
همتی با اشاره به مرمت سیل بند به طول نزدیک به یک هزارو 917 متر در مناطق سیلزده استان با همکاری سازمان جهاد کشاورزی اظهار داشت: ارسال 10 کانتینر جهت بازسازی مدارس مناطق آسیب دیده و انجام اقدامات اولیه جهت احداث پل موقت بر روی رودخانه جگین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در وضعیت پساسیل بوده است.
وی با بیان اینکه سیل اخیر به 21 مدرسه و 52 کلاس درس آسیب جدی وارد کرده است، تاکید کرد: تعداد 33 مدرسه در قالب 76 کلاس درس و دو سالن ورزشی نیاز به تعمیرات اساسی و تکمیل تجهیزات دارند.