رقابتهای تکواندو در سال 2020 لغو شد
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، بعد از آنکه فدراسیون جهانی تکواندو ماه گذشته رقابتهای قهرمانی نوجوانان جهان را به دلیل شیوع ویروسکرونا لغو کرد، در تازهترین به روزرسانی تقویم سال جاری میلادی، سایر رقابتهای پیش بینی شده تا پایان سال 2020 را نیز از دستور کار خود خارج کرد.
در تقویم فدراسیون جهانی رقابتهای تیمی قهرمانی جهان و جام جهانی پومسه به میزبانی چین، مرحله نهایی رقابتهای گرندپری در مکزیک، رقابتهای انتخابی گرنداسلم و مسابقات آن از مهمترین رویدادهای بودند که تا پایان سال 2020 قرار بود برگزار شود که شرایط کشورها در وضعیت شیوعکرونا باعث لغو این رقابتها شد.
شورای اجرایی و همچنین مجمع عمومی فدراسیون جهانی تکواندو 15 مهرماه (ششم اکتبر) قرار است به صورت مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شده و در خصوص کلیه موارد مهم از جمله برگزاری مسابقات سال 2021 و همچنین رقابتهای انتخابی المپیک در دو قاره آسیا و اروپا تصمیم گیری شود.