دوشنبه 10 شهریور 1404

رقابت‌های هندبال قهرمانی بانوان جهان | پایان کار ملی‌پوشان ایران

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
رقابت‌های هندبال قهرمانی بانوان جهان | پایان کار ملی‌پوشان ایران

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی هندبال بانوان ایران در سومین دیدار خود در رقابت‌های قهرمانی جهان و در مسابقات پرزیدنت کاپ مقابل کامرون با نتیجه 17 بر32 تن به شکست داد.

نیمه نخست این دیدار که از ساعت 20:00 امشب (دوشنبه) آغاز شد، با نتیجه 9-14 به سود کامرون به پایان رسید. از ابتدای نیمه دوم هم تیم کامرون ملی‌پوشان را تحت فشار قرار داد به گونه‌ای که در دقیقه 44 بازی با 9 اختلاف امتیاز و نتیجه 23بر14 از تیم ملی کشورمان پیش افتاد. در نهایت نیز تلاش ملی‌پوشان نتیجه نداد و در پایان این بازی را با نتیجه 17 بر 32 واگذار کردند. با این شکست ملی پوشان ایران باید برای کسب جایگاه 31 یا 32 رقابت قهرمانی جهان به مصاف تیم ملی چین می‌رفتد که با توجه به مثبت اعلام شدن تست کرونا یکی از اعضای تیم چین، این تیم از گردونه رقابت‌ها خارج شد و به این ترتیب تیم ملی هندبال بانوان جمهوری اسلامی ایران با کسب جایگاه سی و یکم در رقابت‌های قهرمانی جهان به کار خود پایان داد.

تیم کامرون به عنوان یکی از نمایندگان قاره آفریقا در مسابقات قهرمانی جهان اسپانیا تاکنون 3 بار در این مسابقات شرکت کرده و بهترین نتیجه از این تعداد حضور، مقام بیستم در سال 2017 بوده است. همچنین کامرون 17 بار در مسابقات قهرمانی آفریقا حضور یافته و در 2021 مقام نایب قهرمانی را کسب کرده است.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید قهرمانی جهان رقابت هندبال رقابت‌های هندبال قهرمانی بانوان جهان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است