پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

روسیه 15 پهپاد اوکراینی را منهدم کرد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
روسیه 15 پهپاد اوکراینی را منهدم کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در حملات شب گذشته به اوکراین، 2فروند جنگنده و 15 پهپاد این کشور را نابود کرده است.

با گذشت 83 روز از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس و ادامه داشتن مذاکرات بدون نتیجه هیأت‌های روسی و اوکراینی، وزارت دفاع روسیه همچنان به ارائه آمارهای جدیدی از خسارت‌های وارد شده به ارتش اوکراین می‌پردازد.

«ایگور کناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه امروز (چهارشنبه) گفت که از زمان آغاز عملیات ویژه نظامی در اوکراین، ارتش روسیه 172 جنگنده و 125 بالگرد نظامی این کشور را منهدم کرده است.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، کناشنکوف طی نشست خبری توضیح داد: «در مجموع 927 هواپیمای بدون سرنشین، 311 سامانه پدافند موشکی، 3139 دستگاه تانک و سایر خودروهای زرهی رزمی، 389 موشک‌انداز چندگانه، 1548 قبضه توپ و خمپاره صحرایی و همچنین 2997 دستگاه خودروی ویژه نظامی نیز منهدم شد».

وی در ادامه به حملات شب گذشته ارتش روسیه به مواضع نیروهای نظامی اوکراین پرداخته و اعلام کرد: «نیروی هوافضای روسیه در یک روز به 41 محل تجمع نیروهای اوکراینی حمله کرده و بیش از 270 شبه نظامی و 54 قطعه تجهیزات را منهدم کرد».

بر اساس این گزارش، سخنگوی وزارت دفاع روسیه اظهار داشت که موشک‌های نقطه‌زن هوا به زمین این کشور، به دو پست فرماندهی نیروهای اوکراینی اصابت کرد و محل استقرار یگان‌های مزدوران خارجی از کشورهای اروپایی در نیکولایف و کراسنوگروفکا را از بین برد.

ریانووستی به نقل از کناشنکوف نوشت: «در یک فرودگاه نظامی در منطقه دنپروپتروفسک، موشک‌های دقیق نیروی هوافضای روسیه دو فروند هواپیمای سوخو -24 اوکراینی را در منطقه نیکولایف، یک یگان از سامانه‌های پدافند موشکی اس -300 و چهار انبار تسلیحات را نابود کردند».

روز گذشته، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین گفت عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین مطابق برنامه‌ریزی‌ها پیش می‌رود و عملیات‌ها تاکنون موفقیت‌آمیز و مؤثر بود.