رونق تولید
رونق تولید
اگرچه در اسناد بالادستی نقش تعاون در اقتصاد کشور بسیار پررنگ بوده و یکی از اصلی ترین بخش ها برای جذب نقدینگی سرگردان است اما در عرصه عمل، بی مهری زیادی به این حوزه می شود.
درحالی مقام معظم رهبری بیش از یک دهه است به مسئله اقتصاد توجه دارند اما شواهد حاکی از این است که عملکرد مسئولان اجرایی در جهت عکس این موضوع پیش می رود.
تهران - ایرنا - مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی به کمک بازار سرمایه در تحقق شعار تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرینی تاکید کرد و افزود: سرمایهگذاری در تولید دانش بنیان ریسک پذیر و خطر پذیر است؛ بنابراین، سرمایهگذاری در شرکتهای دانش بنیان باید به نحوی مورد تضمین قرار بگیرند.
یک کارشناس اقتصادی گفت: اقتصاد دانش بنیان اقتصادی است که کاربرد دانش و اطلاعات در آن اهمیت بالایی داشته و تولید و توزیع، مبتنی بر آن شکلگرفته است.
سیدشمسالدین حسینی گفت: مجلس یازدهم طرح جهش تولید دانش بنیان را تصویب کرد که امیدواریم پس از تائید هرچه سریعتر ابلاغ شود؛ این طرح امکانات و پشتیبانیهای بسیار مناسبی برای تولید دانش بنیانها فراهم میکند.
تهران - ایرنا - مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: واردات همه مواد و قطعاتی که امکان تولید آن در کشور وجود دارد و ظرفیت خطوط تولید را تامین میکند، در گروه خودروسازی سایپا ممنوع است.
شیراز - ایرنا - رئیس مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال 1401 از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین» گفت: برای تحقق شعار سال، وزارتخانههای صنعتی و آموزشی باید به هم نزدیک شوند و همافزایی داشته باشند.
یک کارشناس حوزه کار با اعلام بهتربن رویداد سال گذشته برای جامعه کارگری، پرهیز از اعمال قیمتهای دستوری و نگهداشت قیمت برای واحدهای اقتصادی در سال جدید را خواستار شد.
حمید کمالی گفت: در خصوص اهمیت تولید همین بس که تولید، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور و راه اصلی عبور از شرایط سخت اقتصادی بوده و تمام اقتصادهای موفق دنیا از طریق تولید به رشد اقتصادی دست یافته اند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی سال 1401 به نکات مهم و متعددی در چند حوزه پرداختند. این گزارش می کوشد به تبیین این نکات بپردازد.
ایران نیازمند افزایش بهرهوری، بهروزرسانی صنایع و تقویت ظرفیت نوآوری است تا بتواند در زنجیرههای ارزش جهانی نقش ایفا کرده و صنایع بومی و سنتی را تقویت کند.
نامگذاری سال 1401 که مزین به تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی است با نگاه عمیق به ظرفیتهای بالقوه در زمینههای گوناگون که به وضوح قابلیت دسترسی دارد، میتواند با هدف اوج گیری توان اقتصاد ملی و اقتصاد پس از رونق تولید و اشتغالزایی که محور عمده اقتصاد ملی است، هدفهای بنیادی کشور را محقق کند.
این پیمانه تیترهایی همچون تقدیر معاون اقتصادی رئیس جمهور از دیوان محاسبات، لایحه بودجه 1401 در شورای نگهبان تأیید شد، ابلاغ بودجه 1401 کل کشور از سوی قالیباف به دولت، رقابتپذیر شدن تولید با استفاده از ظرفیت دانش بنیانها، خیز آرامکوی سعودی برای افزایش تولید نفت و تجارت 3 میلیارد دلاری ایران و کشورهای خزر را در بر دارد.