سه‌شنبه 2 تیر 1405

رونق صادرات 18 میلیون دلاری کالا از سمنان در شرایط کرونا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رونق صادرات 18 میلیون دلاری کالا از سمنان در شرایط کرونا

سمنان - ایرنا - معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: بیش از 18 میلیون دلار کالا طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت 99 و در شرایط شیوع کرونا از گمرک استان صادر شد.

حمیدرضا مداح روز یکشنبه در حاشیه نشست کارگروه توسعه صادرات استان سمنان افزود: 24هزار و 278 تن کالا از استان سمنان در دو ماه اول امسال به ارزش 18 میلیون و 276 هزار دلار صادر شد.

وی با بیان اینکه ارزش هرتن کالای صادراتی در استان سمنان طی این مدت 753 دلار بود، خاطر نشان کرد: بیشترین کالاهای صادراتی استان از نظر وزنی 53 درصد محصولات ساختمانی و معدنی، 43 درصد محصولات صنعتی، سه درصد فرآورده های نفتی و محصولات پتروشیمی، و یک درصد محصولات کشاورزی و دامی بود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح کرد: کالاهای صادراتی شامل 34 قلم در این مدت از سوی 33 واحد تولیدی به 22 کشور جهان صادر شد.

مداح افزود: در دو ماه ابتدایی سال 99 یکهزار و 355 تن کالا به ارزش پنج میلیون و 921 هزار دلار به استان سمنان وارد و از گمرک ترخیص شد که عمده کالاهای وارداتی 25 نوع قلم کالا شامل ماژول نمایشگر، اجزاء و قطعات ماشین ها و دستگاه‌های برقی، سایر هادی‌های برقی، محصولات تخت نوردشده و کائوچو بود که توسط 14 شرکت و واحد تولیدی از 9 کشور جهان وارد شد.

یک هزار و 841 واحد صنعتی با سرمایه گذاری حدود 76 هزار میلیارد ریال و اشتغال برای بیش از 68 هزار و 800 نفر در استان سمنان دارای پروانه بهره‌برداری است.

*س_برچسب‌ها_س*