یک‌شنبه 30 دی 1403

رویکرد دولت انگلیس در برابر کرونا، آماج انتقاد کارشناسان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رویکرد دولت انگلیس در برابر کرونا، آماج انتقاد کارشناسان

لندن - ایرنا - گروهی از پزشکان، کارشاسنان علوم ریاضی، زیست شناسی، داروسازی، فیزیک، جانورشناسی، قانون اشتغال و اقتصاد در نامه‌ای سرگشاده به دولت، سیاست نخست وزیر انگلیس در خصوص نحوه با مقابله کرونا را به باد انتقاد گرفتند.

به گزارش روز یکشنبه اسکای نیوز، نویسندگان در این نامه دولت بوریس جانسون را متهم کردند که سیاست اعلام شده او برای مقابله کرونا جان بسیاری از انسان‌ها را به خطر می‌اندازد. این در حالی است که اگر تدابیر سختگیرانه‌تری در خصوص قرنطینه افراد به اجرا گذاشته شود، آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری کاهش خواهد یافت.

در این نامه نویسندگان هشدار دادند که آمار ابتلا به کرونا در انگلیس تحت کنترل نیست و میلیون‌ها نفر ظرف چند هفته آینده به این ویروس مبتلا می‌شوند. این در حالی که به گفته آنها، سازمان خدمات ملی بهداشت آمادگی مواجهه با حجم بالای بیماران را ندارد.

این نامه در حالی منتشر می‌شود که سخنان هفته گذشته نخست وزیر انگلیس در خصوص سیاست‌های جدید دولت برای مقابله با کرونا به شدت مورد اعتراض افکار عمومی قرار گرفته است.

او در حالی که ویروس کرونا را فجیع‌ترین بحران بهداشتی نسل امروز خواند افزود که آمار ابتلا در روزها و هفته‌های آینده افزایش خواهد یافت و خانواده‌ها عزیزانشان را از دست می‌دهند.

جانسون از افرادی که علائم ویروس کرونا را مشاهده می‌کنند خواست تا دست کم 7 روز خود را در خانه قرنطینه کنند. وی اعلام کرد که تمام اردوهای مدارس لغو می‌شود اما بر خلاف برخی کشورهای اروپایی مدارس و نهادهای آموزشی را تعطیل نکرد.

دانشمندان، کارشناسان و جامعه پزشکی انگلیس معتقدند که این شیوه با توجه به آمار فزاینده ابتلا، و مرگ و میر بر اثر کرونا هماهنگ نیست.

پروفسور «جیمی ویتوورث» از مدرسه بهداشت و طب انگلیس می‌گوید: بر اساس شواهد سایر کشورها، واقعی‌ترین رویکرد این است که گردهمایی‌ها و اجتماعات عمومی لغو شود، لذا تعجب می‌کنم که هنوز سیاست قوی تری در این مقطع استفاده نشده است.

«جاناتان بل» از دانشگاه ناتینگهام هم هشدار داد که سیاست دولت مبنی بر قرنطینه کردن افراد، چنگی به دل نمی‌زند. او با بیان اینکه علائم کرونا شبیه به سرما خوردگی است تصریح کرد که بر اساس سیاست دولت، افرادی که به طور بالقوه می‌توانند این ویروس را منتقل کنند، خود را قرنطینه نخواهند کرد.

همچنین «جرمی هانت» وزیر اسبق بهداشت انگلیس شیوع کرونا را وضعیت اضطرار ملی توصیف و از سیاست کند دولت ابراز تعجب کرد.

او می‌گوید که انگلیس تنها چهار هفته تا وضعیت ایتالیا فاصله دارد که بر اثر شیوع کرونا، کل کشور را قرنطینه کرد.

امار مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا دیروز (شنبه 24 اسفند) یک افزایش دو برابری را تجربه کرد و به 21 نفر رسید.

وزارت بهداشت انگلیس با اعلام این آمار همچنین عنوان کرد که تعداد مبتلایان به این ویروس نیز از مرز یک هزار تجاوز کرده و به یک هزارو 140 نفر رسیده است.

نخست وزیر انگلیس دستور خرید و انتقال صدها عدد تخت‌خواب از بیمارستان‌های خصوصی در این کشور را صادر کرده تا ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های عمومی را افزایش دهد.

بر اساس آمارهای منتشر شده، مجموعا 128 هزار عدد تخت‌خواب در بیمارستان‌های عمومی انگلیس ثبت شده که کارشناسان پبش بینی می کنند این میزان جوابگوی شیوع گسترده ویروس کرونا نیست.

خواستار افزایش موجودی دستگاه‌های اکسیژن بیمارستان‌ها شده است. این دستگاه‌ها بخش مهمی از فرآیند درمان افرادی است که کرونا برای انها مشکلات تنفسی ایجاد کرده است.

با این حال روی لیلی رئیس پیشین سازمان بهداشت ملی انگلیس، فقدان تحت‌خواب و دستگاه‌های اکسیژن را یک وضعیت تاسف بار و نابخشودنی توصیف کرد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*