رکورد پله نوردی و پرواز چتربازان در برج میلاد
مسابقه ثبت رکورد پله نوردی تا ارتفاع 305 متری برج میلاد به مناسبت هفتمین روز از هفته تربیت بدنی برگزار شد و طی آن 44 نفر از پله نوردان حرفه ای و آماتور پایتخت 1693 پله برج میلاد را طی کنند.
به گزارش ایسنا، بهترین رکورد ثبت شده در مسابقه پله نوردی در برج میلاد توسط "ایمان کوشکی" با 11 دقیقه و 1 ثانیه و 32 صدم ثانیه بود که عنوان نفر نخست این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد. همچنین "علی رحمتی" مفرد با 11 دقیقه و 10 ثانیه و 21 صدم ثانیه رکورد نفر دوم و "محمد شیرزادی" با 12 دقیقه و 9 ثانیه و 50 صدم ثانیه عنوان سوم را کسب کرد.
پرش ایستگاهی 14 چترباز از ارتفاع 280 متری برج میلاد
همزمان با آخرین روز از هفته تربیت بدنی، 14 چترباز یگان ویژه ناجا و شهرداری تهران از ارتفاع 280 متری برج میلاد پرواز کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران؛ پرش ایستگاهی در اقدام مشترک سازمان ورزش و باشگاه چتربازی یگان ویژه ناجا برگزار شد.
انتهای پیام