سه‌شنبه 23 بهمن 1403

ریاست مجدد بهرام قدیمی در فدراسیون هاکی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ریاست مجدد بهرام قدیمی در فدراسیون هاکی

بهرام قدیمی در مجمع انتخاباتی فدراسیون هاکی با رای اعضا به مدت چهار سال به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد.

مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون هاکی امروز (یکشنبه) با حضور سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، سیدمناف هاشمی نماینده کمیته ملی المپیک، آرش فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی وزارت ورزش و جوانان، بهرام قدیمی رییس پیشین فدراسیون و سیامک البرز دبیر مجمع و 56 نفر از کل 58 نفر اعضای مجمع تشکیل شد.

در این مجمع انتخاباتی، با رای 50 نفر اعضای مجمع، بهرام قدیمی در رقابت با حسن اباذری و حمیدرضا بخارایی، بار دیگر به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب شد.

برای حضور در انتخابات این فدراسیون 6 کاندیدا از جمله بهرام قدیمی، هادی شیرزاد، کامران کتال، حسن اباذری، حمیدرضا بخارائی کاشی و رحمت‌الله محمدی ثبت نام کرده بودند که از این جمع صلاحیت بهرام قدیمی، حسن اباذری و حمیدرضا بخارایی به تایید نهادهای نظارتی رسیده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی توپ و تور