جمعه 1 فروردین 1404

ریزش ساختمان مسکونی در یافت‌آباد تهران؛ چهار نفر نجات یافتند

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
ریزش ساختمان مسکونی در یافت‌آباد تهران؛ چهار نفر نجات یافتند

«ساعت 9:10 امروز حادثه آوار در یافت‌آباد، بلوار الغدیر به سامانه 125 آتش‌نشانی تهران اعلام شد که بلافاصله چندین ایستگاه آتش‌نشانی با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.»

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حادثه آوار و ریزش یک ساختمان در منطقه یافت‌آباد پایتخت خبر داد و گفت: تاکنون چهار نفر از زیرآوار نجات یافتند.

به گزارش ایرنا، سیدجلال ملکی روز چهارشنبه درباره این حادثه اظهار کرد: ساعت 9:10 امروز حادثه آوار در یافت‌آباد، بلوار الغدیر به سامانه 125 آتش‌نشانی تهران اعلام شد که بلافاصله چندین ایستگاه آتش‌نشانی با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: اطلاعات اولیه این است که در مجاورت محل گودبرداری شده ساختمانی وجود داشته که بخشی از این ساختمان مسکونی فروریخته و تاکنون آتش‌نشانان چهار نفر را زنده، اما مصدوم خارج کردند.

به گفته ملکی، به نظر می‌رسد افراد دیگری نیز حضور دارند که عملیات جست‌و‌جو همچنان ادامه دارد.

از میان اخبار

زورگیری از 2 دانشجو در اطرف خوابگاه علوم پزشکی تهران

برف مهمان غیرمنتظره بهار ایران

7 راز طراحی داخلی که خانه شما را شیک می‌کند

پشت پرده افول صدا و سیما