چهارشنبه 17 بهمن 1403

رییس سازمان اطلاعات سپاه: مهمترین عنصر قدرت انقلاب حضور گسترده مردم است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رییس سازمان اطلاعات سپاه: مهمترین عنصر قدرت انقلاب حضور گسترده مردم است

تهران - ایرنا - رییس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در ادبیات سیاسی، موضوعات مختلفی به‌عنوان عناصر قدرت مطرح می‌شود و مهم‌ترین عنصر قدرت انقلاب اسلامی را حضور گسترده مردم و مشارکت حداکثری در عرصه‌های مختلف انقلاب می‌توان عنوان کرد.

جت‌الاسلام «حسین طائب» رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن در جمع خبرنگاران افزود: هرچه مردم خود را در انقلاب صاحب نقش بدانند و مشارکت حداکثری داشته باشند، قدرت انقلاب اسلامی هم بیشتر خواهد شد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور مردم در صحنه حتی می‌تواند سوخت موشک‌ها را هم تأمین کند و به عبارتی، یکی از ابزارهای دفاعی و نظامی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان اطلاعات سپاه تصریح کرد: اگر ابزار دفاعی منهای حضور مردم باشد، ارزشی ندارد و به سرعت آن قدرت زائل می‌شود. ابزار قدرتی که پشتوانه آن حضور میدانی مردم باشد، حتی به روند اقتدار موشکی کشور بقا می‌دهد.

حجت الاسلام طائب گفت: مردم مستضعف جهان امروز به دنبال آن هستند که قدرت‌های اسلامی از آن‌ها حمایت کنند تا بتوانند در برابر مستکبران ایستادگی کنند.

رئیس سازمان اطلاعات سپاه تاکید کرد: این حضور گسترده مردم برای مستضعفان جهان مایه امید خواهد بود که مقاومت جواب می‌دهد و طبق وعده الهی، مستکبران ازبین‌رفتنی هستند.

وی درباره تحقق گام دوم انقلاب اسلامی گفت: امروز استکبار در اوج فعالیت‌هایش و با همه هم‌افزایی‌های خود به دنبال آن است که با هم‌افزایی بیشتر با اسرائیلی‌ها و کشورهای غربی توازن منطقه‌ای ایجاد کند و بر همین اساس اسرائیلی‌ها نزد آمریکایی‌ها رفته و به دنبال ادراک‌سازی برای آن‌ها هستند تا طرح «معامله قرن» را تحقق بخشند.

حجت الاسلام طائب با بیان اینکه باید قدردان ملت فهیم ایران باشیم، افزود: مردم ولی‌نعمت انقلاب هستند و ما هرچه برای آنان کار کنیم، کم است.

رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در پایان ابراز امیدواری کرد که با حضور مردم در انتخابات و شکل‌گیری مجلسی قوی، شاهد مرتفع شدن مشکلات باشیم.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*