یک‌شنبه 23 شهریور 1404

زارع دومین فینالیست کشتی ایران در مسابقات جهانی / 3 شانس مدال در 4 وزن نخست + فیلم

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
زارع دومین فینالیست کشتی ایران در مسابقات جهانی / 3 شانس مدال در 4 وزن نخست + فیلم

نماینده سنگین وزن ایران با پیروزی مقابل حریف روسی‌الاصل از بحرین، راهی دیدار نهایی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان شد.

به گزارش مشرق، در ادامه رقابت‌های 4 وزن نخست کشتی آزاد قهرمانی جهان 2025 در زاگرب کرواسی، امیرحسین زارع دارنده 2 مدال طلای جهان ومدال‌های نقره و برنز المپیک در دیدار نیمه نهایی وزن 125 کیلوگرم برابر شامیل شریف‌اف کشتی‌گیر روسی‌الاصل بحرین به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه 7 بر3 به برتری رسید و راهی فینال شد.

زارع پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس با نتیجه 11 بر صفر یانووان اسمیت از پورتوریکو را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله نیز با نتیجه 10 بر صفر سولومون ماناشویلی از گرجستان را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد.

رقابت‌های فینال 4 وزن نخست این مسابقات از ساعت 19:30 دقیقه فردا یکشنبه آغاز می شود و باید دید امیر حسین زارع برای سومین بار در مسابقات جهانی تاج‌گذاری خواهد کرد؟

پیش از این احمد محمدنژاد جوان در فینال وزن 61 کیلوگرم 3 بر 2 کره شمالی را برد تا نخستین فینالیست ایران در مسابقات جهانی باشد.

اما کامران قاسم‌پور در نمایشی ضعیف 7 بر صفر مغلوب زاهد والنسیا از آمریکا شد و فینال وزن 86 کیلوگرم را از دست داد.

دیگر نماینده روز نخست ایران امیر محمد یزدانی بود که نمایش بدی داشت با شکست سنگین 15 بر 4 از کنان هیبت‌اف آذربایجانی از دور مسابقات وزن 70 کیلوگرم کنار رفت.