زاکانی انتقام گرفت / شکایت زاکانی از انتشار دهندگان خبر در مورد زندگی شخصی اش

زاکانی از انتشار دهندگان خبر در مورد زندگی شخصی اش شکایت کرد. زاکانی از انتشار دهندگان خبر در مورد زندگی شخصی اش شکایت کرد. به گزارش عرشه آنلاین؛ سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به شایعات روزهای اخیر درباره زندگی خصوصی علیرضا زاکانی گفت: از همه مشارکتکنندگان این «پروژه» شکایت شده و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.
زاکانی از انتشار دهندگان خبر در مورد زندگی شخصی اش شکایت کرد.
به گزارش عرشه آنلاین؛ سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به شایعات روزهای اخیر درباره زندگی خصوصی علیرضا زاکانی گفت: از همه مشارکتکنندگان این «پروژه» شکایت شده و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.
عبدالمطهر محمدخانی در واکنش به شایعات اخیر دربارهی شهردار تهران در شبکهی اجتماعی ایکس نوشت:«با یک جهش بیسابقه در عرصه فیکنیوز، دروغپردازی بیشرمانهای علیه زندگی شخصی شهردار تهران انجام شد.
از همه مشارکتکنندگان این «پروژه» شکایت شده و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد. ریالی هم خرج زورگیرهای رسانهای نکرده و نمیکنیم و صد البته که «خداوند از اهل ایمان دفاع خواهد کرد»
منبع: خبرآنلاین هم اکنون دیگران می خوانند-
آزار و تجاوز 4 ساله به دختر جوان توسط عموی شیطان صفت
-
زمان واریز یارانه آذرماه اعلام شد / مبلغ یارانه یلدایی چقدر است؟
-
فوری؛ امیر تتلو به ایران تحویل داده شد
-
جهنمیترین زمستان پیشروی ساکنان زمین! / داغ ترین زمستان ال نینویی تاریخ
-
اظهارات تلخ پدر دختر 6 ماهه که در بیمارستان مفید جان باخت + عکس و وئدیو
-
ماجرای ناآرامی در شهر میبد بهخاطر اقدام یک تبعه خارجی + واکنش مقامات محلی
-
این اتفاق وحشتناک در انتظار ایران و همه ایرانیان است
بیشتر بخوانید
