زلزله خراسان رضوی تا این لحظه خسارت جانی نداشته است
![زلزله خراسان رضوی تا این لحظه خسارت جانی نداشته است](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1398/09/14/1398091410434434019038204.jpg)
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در خصوص زلزله 5.8 ریشتر در عمق 8 کیلومتری زمین مرز استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی - حوالی سنگان توضیح داد.
- اخبار اجتماعی -
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی تسنیم با اشاره به وقوع زلزله زمین لرزهای به قدرت 5.8 ریشتر در عمق 8 کیلومتری زمین، مرز استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی - حوالی سنگان اظهار کرد: 4 تیم امداد و نجات به همراه یک فروند بالگرد به محل حادثه اعزام شدهاند.
وی در خصوص خسارت جانی و مالی در این حادثه گفت: تا این لحظه گزارشی از خسارت جانی نداشته ایم اما در ساعت بعدی اطلاعات دقیقیتری اعلام خواهد شد.
بلاتکلیفی تعیین رئیس جدید هلال احمر توسط رئیسجمهور بعد از گذشت 14 روز! انتخاب سرپرست برای هلال احمر غیرقانونی است سقوط بهمن در ارتفاعات توچال / استقرار نیروهای هلالاحمر در منطقهانتهای پیام /