سه‌شنبه 18 شهریور 1404

زنان پیش رفتند، قانون‌گذار جا ماند + فیلم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
زنان پیش رفتند، قانون‌گذار جا ماند + فیلم

اقتصادنیوز: شاید تصاویر پشت در استادیوم ماندن زنان این روزها و بعد از حضور زنان به عنوان تماشاچیان فوتبال از ذهن بسیاری پاک شده اما زنان در این مسیر سختی کشیدند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، زنان در ایران سال‌ها طول کشیده تا به آرزوها و خواسته‌های خود برسند. آنها در روزگاران دور می‌خواستند تا مانند پسران در مدرسه درس بخوانند و بعدتر راهی دانشگاه و کار شوند. مسیری که گاهی سخت و صعب طی شده است.

تفریحات زنان حتی در مقایسه با مردان هم با سدهای بزرگی روبه‌رو شد. شاید تصاویر پشت در استادیوم ماندن زنان این روزها و بعد از حضور زنان به عنوان تماشاچیان فوتبال از ذهن بسیاری پاک شده اما زنان در آن مسیر هم سختی کشیدند.

این روزها هم ماجرای موتور سواری آنها مطرح است، خواسته‌ای که زنان از سالها پیش آن را عملیاتی کردند و قانون گذار تازه به فکر تعیین چارچوب برای آن افتاده است.

در گفت‌وگو با یک حقوقدان به این موضوع پرداختیم که آیا قانونگذار عقبتر از کنشگری زنان بوده است؟

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید