جمعه 14 اردیبهشت 1403

ساخت مسجد خیر کثیر است / شهرداری دلسوزترین سازمان برای حراست از درختان است

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
ساخت مسجد خیر کثیر است / شهرداری دلسوزترین سازمان برای حراست از درختان است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد آقامیری در دویست و بیست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در شبکه‌های اجتماعی بحث ساخت مسجد در بوستان قیطریه مطرح شد که با حواشی زیادی همراه بود، گفت: این روز‌ها در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها بحث ساخت مسجد در پارک قیطریه مطرح شده که حواشی‌های زیادی پیدا کرد که این حواشی خیلی هم اهمیت ندارد و حساسیت...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد آقامیری در دویست و بیست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در شبکه‌های اجتماعی بحث ساخت مسجد در بوستان قیطریه مطرح شد که با حواشی زیادی همراه بود، گفت: این روز‌ها در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها بحث ساخت مسجد در پارک قیطریه مطرح شده که حواشی‌های زیادی پیدا کرد که این حواشی خیلی هم اهمیت ندارد و حساسیت نسبت به آن جای تعجب دارد.

او افزود: از ابتدای دوره ما فضای پارک‌ها را یک فضای خانوادگی دیدیم. پارک‌ها سرانه‌های مختلفی مثل زمین و وسایل بازی برای کودکان، نوجوانان، نمازخانه و بعضاً مسجد دارد که ساخت مسجد در پارک‌ها مصوبه سال 1383 را دارد. در سال‌های گذشته 43 مسجد در پارک‌ها مختلف ساخته شده است. از جمله پارک پلیس، لویزان، نهج البلاغه و.. این هم کار جدیدی نیست. 34 مصوبه داریم در شورای ساماندهی و گسترش و توسعه مساجد شهر تهران که در مناطق مختلف جانمایی شده و یکی از آن‌ها مصوبه ساخت مسجد در پارک قیطریه است که حساسیت ایجاد شده بود که این فضایی که داریم مسجد را می‌سازیم نزدیک مساجد مختلف است و بعضا 200 تا 300 متر بیشتر فاصله ندارد. عکس هوایی این مسجد با مسجد بعدی 450 متر فاصله دارد، ولی اگر زمینی بخواهیم این مسافت را طی کنیم؛ نزدیک به 600 متر فاصله است.

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: مبنای ما در فاصله مساجد 400 متر است که زیر 400 متر مسجدی نسازیم. مسجد موسی بن جعفر (ع) تا مسجد صاحب امر و مفتخر هر کدام 200 متر بیشتر فاصله ندارند. یک زمانی این مساجد ساخته شده اند که خانه‌های آنجا ویلایی بوده و سازه این مساجد 40 تا 50 سال سابقه دارد. یعنی زمانی که اینقدر جمعیت نبوده و خانه‌ها ویلایی بوده در فاصله 200 متری مسجد می‌ساختند و استقبال هم می‌شده و نمازگزارهم داشته است.

او افزود: پارک قیطریه حدود 122 هزار مترمربع فضا دارد. قرار است در یک گوشه پارک 800 متر مسجد با حیاط و سایر فضا‌های مرتبط با مسجد ساخت شود. یعنی کمتر از یک درصد فضای پارک را اشغال می‌کند. مسئولان شهری توضیح دادند که درختی برای این کار قطع نمی‌شود و جابجایی تعدادی درخت با قطر کم در حد نهال هست. این که ذهنیت درست می‌کنند که شهرداری دارد پارک را از بین می‌برد و نابود می‌کند و یک جوری هجمه درست می‌کنند به شهرداری تهران که آدم احساس می‌کند 10 تا 20 تا سازمان و نهاد و وزارت خانه دارند در شهر پارک و بوستان ایجاد می‌کنند و شهرداری ظالم دارد این بوستان‌ها را نابود می‌کند؟!

آقامیری توضیح داد: این مباحث ظلم به کارکنان شهرداری است. در سه سال گذشته حدود 4750 هکتار کمربند فضای سبز و 101 پارک محلی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در شهر تهران ایجاد شده است. شهرداری تهران، دلسوزترین شخص و سازمان برای کاشت درخت و حفظ و حراست از نهال و درختان است و جلوی قطع درختان را می‌گیرد.

وی در پایان افزود: ساخت مسجد یک خیر کثیر است. تحقیق کنید و احادیث ساخت مسجد توسط پیامبر (ص) را بخوانید. در خصوص ساخت خانه خدا مصداق آیه شریفه لذین یصدون عن سبیل لله ویبغون‌ها عوجا (هود 19) نشویم. یعنی مانع کار خیر نشویم. همچنان که هر کس یک کلمه در ساخت این مسجد کمک کند از خیرات و برکات این مسجد سال‌ها بهره مند می‌شود و هر کس یک کلمه مانع این کار شود؛ مکافات عملش در دنیا و آخرت گریبان او را خواهد گرفت.