شنبه 21 شهریور 1405

ساخت یک مدرسه خیری در یزد آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ساخت یک مدرسه خیری در یزد آغاز شد

یزد - ایرنا - عملیات ساخت یک باب مدرسه خیری با حضور جمعی از مردم و مسوولان محلی عصر سه‌شنبه در روستای دهنو بخش مرکزی شهرستان یزد آغاز شد.

به گزارش ایرنا، این مدرسه با یک هزار و 500 متر مربع زیربنا شامل 19 کلاس درس است و 2 میلیارد تومان هزینه ساخت آن را، قاسم رمضانی از خیران روستا تامین و پرداخت می کند.

این روستا در دهستان فهرج یزد قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال 1385، جمعیت آن حدود سه هزار نفر است.

همزمان با سراسر کشور270 هزار دانش‌آموزان یزدی با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا بهار تعلیم و تربیت را آغاز کردند.

تعداد دانش آموزان مقطع ابتدایی 149 هزار و 245 نفر اعلام شد که در پنج هزار و 803 کلاس درس و 873 باب مدرسه، سال تحصیلی خود را آغاز کردند. همچنین 57 هزار و 466 نفر دانش آموز دوره اول متوسطه در 2 هزار و 14 کلاس درس و 394 باب مدرسه و 50 هزار و 145 نفر هم در دوره دوم متوسطه در 2 هزار و 38 کلاس درس و 487 واحد آموزشی مشغول به تحصیل شدند.

حدود 26 هزار دانش آموز نیز در پایه پیش دبستانی، در حال آموزش هستند.

مجموعا افزون بر 10 هزار کلاس درس در قالب یک‌هزار و 800 مدرسه برای سال تحصیلی جدید در استان یزد پذیرای دانش آموزان است.

همچنین 13 شهریور ماه جاری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس یزد به خبرنگاران گفته بود که 347 باب مدرسه معادل 30 درصد واحدهای آموزشی استان در سال تحصیلی 1400 - 1399 نیاز به نوسازی و بازسازی دارد.

جواد ذاکر افزود:107(29 درصد) مدرسه در سطح شهر یزد تخریبی است و نیاز به بازسازی و نوسازی دارد و در استان 47 درصد مدارس شهرستان اردکان هم تخریبی است و باید بازسازی و نوسازی شود.

معمولا سال تحصیلی در ایران از اول مهر ماه آغاز می شد که به دلیل شیوع کرونا از اوایل اسفند ماه 98 تاکنون مقرر شد، امسال واحدهای آموزشی 15 روز زودتر بازگشایی شود.

وی با اشاره به رشد 6 برابری اعتبار تخصیصی برای تجهیز و مقاوم سازی مدارس یزد در سال‌های اخیر گفت: در سال 92 مجموع اعتبار ملی و استانی این اداره کل 15 میلیارد تومان بود که در سال 98 این مبلغ به 91 میلیارد تومان افزایش یافت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس یزد گفت: امسال 444 کلاس درس در قالب 57 پروژه به مساحت 83 هزار و 385 مترمربع تعریف شدکه به فضای آموزشی استان اضافه می شود.

*س_برچسب‌ها_س*