سه‌شنبه 9 دی 1404

سازمان بازرسی

سازمان بازرسی

خبرگزاری تسنیم

نمایندگان مجلس جهت تامین نظر شورای نگهبان طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها را اصلاح کردند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

نمایندگان مجلس برای تامین نظر شورای نگهبان، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها را اصلاح کردند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه 22 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان به طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را رفع کردند. در تبصره (5) الحاقی ماده (3) آمده است: در ماده (54 مکرر) قانون مالیات‌های مستقیم پس از عبارت «هر واحد مسکونی واقع در کلیه شهر‌های بالای یکصد هزار نفر جمعیت»، عبارت «و کلیه شهر‌های جدید» اضافه و یک‌تبصره...

خبرگزاری خبرنگاران جوان

طبق مصوبات جلسه شورای رقابت، اگر سکویی درصدد حذف رقبای این عرصه بود، کارگروه اقتصاد دیجیتال شورای رقابت پس از بررسی موضوع، حکم نهایی را صادر می‌کند.

وب‌گاه فرارو

حساب پادشاه عربستان سعودی در توییتر فارسی، پخش لیگ حرفه‌ای فوتبال عربستان در شبکه های داخل ایران را مجانی کرد! تعارفی بحث‌برانگیز که جنبه‌هایی روانی و حتی سیاسی دارد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

در پی پیشنهاد معاونت نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور و موافقت ریاست این سازمان، کارگروه ویژه اربعین در این معاونت تشکیل شد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور از تشکیل کارگروه ویژه اربعین حسینی (ع) در این سازمان خبر داد و گفت: هیأت‌های بازرسی در کنسولگری‌های نجف و کربلا مستقر می‌شوند.

خبرگزاری مهر

سرپرست معاونت سیاسی و قضائی سازمان بازرسی از استقرار هیئت های بازرسی در کنسولگری‌های نجف و کربلا و رصدنحوه خدمات رسانی این دفاتر نمایندگی وزارت خارجه در ایام اربعین خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

سازمان بازرسی کل کشور کارگروه ویژه اربعین حسینی را تشکیل داد. همچنین هیئت‌های بازرسی در کنسولگری‌های نجف و کربلا مستقر می‌شوند و مردم می‌توانند گزارش‌های خود را از طریق درگاه 136 ارسال کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان، طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را اصلاح کردند.

خبرگزاری میزان

ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور به مناسبت روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری میزان از تحریریه و بخش‌های مختلف این خبرگزاری بازدید کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان، طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌بهای املاک مسکونی را اصلاح کردند.

خبرگزاری مهر

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان، طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را اصلاح کردند.