جمعه 30 مرداد 1405

سازمان تعزیرات: رسیدگی به تخلفات بازار شب‌یلدا در محل انجام می‌شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سازمان تعزیرات: رسیدگی به تخلفات بازار شب‌یلدا در محل انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از قوه قضائیه، محمد علی اسفنانی در خصوص اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی جهت کنترل بازار و بمنظور جلوگیری از افزایش قیمت اجناس در آستانه شب یلدا، اظهارکرد: هر ساله در روزهای نزدیک به شب یلدا برای کنترل بازار و قیمت اجناس طرح ویژه‌ای اجرا می‌شد.

وی افزود: در سالجاری این کار به جهاد کشاورزی و اتاق‌های اصناف محول شده تا بازرسی از بازار را افزایش دهند و در صورت تشکیل پرونده‌هایی تحت عنوان تخلفات موضوع صلاحیت تعزیرات آنها را جهت رسیدگی به شعب سازمان تعزیرات حکومتی ارسال کنند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از تخلف سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه سازمان تعزیرات گشت‌های میدانی خود را متوقف کرده است، تصریح کرد: بنا شده امسال سازمان تعزیرات جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف را برای کنترل بازار و قیمت اجناس همراهی کنند و حضور آن‌ها پررنگ‌تر شده است بخصوص اینکه اتاق اصناف طرحی را پیگیری می کند تا در روزهای نزدیک به شب یلدا کالاها را بصورت فوق‌العاده و با اعمال تخفیف عرضه شود.

اسفنانی ادامه داد: دستگاه های مربوطه که کار نظارت به آنها محول شده است اگر نسبت به عرضه کالاهایی که مخصوص شب یلدا است تخلفی مشاهده کنند به سازمان تعزیرات حکومتی گزارش می‌کنند و سازمان این آمادگی را دارد تا نسبت به پرونده این تخلفات رسیدگی کرده و احکام لازم را صادر کند.

وی با اشاره به افزایش تعداد بازرسان نسبت به سال‌های گذشته برای نظارت بر بازار، گفت: وزارت جهاد کشاورزی نیز بازرس‌های ویژه‌ای در این زمینه اختصاص داده تا در کنار بازرس‌های اتاق اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت بر عرضه کالاهای موضوع جهاد کشاورزی، مانند محصولات خام دامی یا عمده مصرف شب یلدا نظارت کنند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از تخلف سازمان تعزیرات حکومتی، همچنین تاکید کرد: سازمان تعزیرات حکومتی آماده است تا هرجایی که اعلام کنند و نیاز به حضور گشت سازمان وجود داشته باشد باتوجه به ضرورت تعدادی گشت اعزام کند تا بلافاصله و در محل به تخلفات رسیدگی کنند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید محمد علی اسفنانی سازمان تعزیرات حکومتی شب یلدا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است