سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
اقتصادنیوز: طی روزهای اخیر، شایعات زیادی درباره شیوع بیماری جذام در کشور مطرح شده، همزمان بازار رد و تکذیبها از سوی مقامات وزارت بهداشت داغ است.
اقتصادنیوز: در عین حال که دماهای بالا و بلایای طبیعی، تلفات و خسارات ویرانگری را بر مردم سراسر جهان وارد میکنند، کارشناسان همچنین زنگ خطر دیگری را به صدا در میآورند که تغییرات آبوهوایی از طریقی دیگر تهدیدی برای زندگی انسانهاست و آن، «افزایش بیماریهای عفونی و غیرواگیر» است.
با توجه به اینکه سال گذشته گرم ترین سال ثبت شده بود و سال 2024 هم اکنون با گرمای سوزان ادامه دارد، کارشناسان خواستار توجه بیشتر به گسترش روزافزون بیماری هایی مانند تب دنگی، چیکونگونیا و مالاریا هستند که عمدتاً توسط پشه ها منتقل می شوند.
معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: برخلاف باور عمومی، 90 تا 95 درصد آحاد بشر هرگز جذام نمیگیرند، به عبارت دیگر اغلب انسانها نسبت به جذام ایمنی ذاتی دارند.
خوشبختانه از ابتدای معرفی درمان قطعی بیماری جذام در سال 1981 میلادی تاکنون، کاهش 95 درصدی شیوع بیماری در جهان مشاهده شده و از آن زمان تاکنون 18 میلیون نفر بهبود یافته اند و از وقوع 4 میلیون معلولیت ناشی از جذام در جهان پیشگیری شده است.
متخصصان تغذیه تأکید دارند که جایگزین کردن شیر با نوشیدنیهای گیاهی در ایران نیز رواج پیدا کرده و عوارض آن هموطنانمان را تهدید میکند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در اطلاعیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت آمده است: مخزن بیماری جذام، انسان است و با توجه به این که درمان بیماری قطعی، در دسترس و رایگان است و از سوی دیگر تنها در داخل سلولهای زنده بدن میزبان، این بیماری قدرت حیات و تکثیر دارد و با خروج از بدن، از بین میرود؛ این بیماری از کم سرایتترین بیماریهای عفونی است و خطر جدی محسوب نمیشود. آمار جذام در جهان خوشبختانه...
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیهای از شناسایی 9 مورد جدید ابتلا به جذام طی یکسال گذشته و درمان رایگان مبتلایان در کشور خبر داد.
در ماههای گذشته، جمهوری دموکراتیک کنگو با تشدید درگیری و خشونت مواجه بوده است که منجر به آوارگی گسترده، بیماریهای گسترده و... در این کشور و به ویژه مناطق شرقی آن شده است.
سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است که مردم باید روی کاهش کلی شیرین کننده ها در رژیم غذایی از اوایل زندگی کار کنند، زیرا شیرین کنندههای غیر قندی، ارزش غذایی ندارند.
سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است که مردم باید روی کاهش کلی شیرین کننده ها در رژیم غذایی از اوایل زندگی کار کنند، زیرا شیرین کنندههای غیر قندی، ارزش غذایی ندارند.
سازمان بهداشت جهانی، رهنمود (گایدلاین) جدیدی در خصوص شیرین کنندههای غیر قندی که اغلب با عنوان شیرین کنندههای مصنوعی یا کم کالری شناخته میشوند، منتشر کرده که بر پرهیز از مصرف شیرین کنندههای غیر قندی جهت کنترل وزن بدن یا کاهش خطر بیماریهای غیر واگیر، توصیه کرده است.
سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است که مردم باید روی کاهش کلی شیرین کننده ها در رژیم غذایی از اوایل زندگی کار کنند، زیرا شیرین کنندههای غیر قندی، ارزش غذایی ندارند.
تب دنگی، بیماری منتقله از راه «پشه آئدس»، در موارد خفیف باعث تب بالا و علائمی شبیه آنفلوآنزا میشود. اما نوع شدید آن که «تب خونریزی دهنده دنگی» نیز نامیده میشود، میتواند باعث خونریزی جدی، افت ناگهانی فشار خون (شوک) و مرگ شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، از زمان آغاز عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در رفح در جنوب غزه در ماه مِی میلادی میزان ورود کمکهای امدادی به این باریکه به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. اصلیترین دلیل این مسئله اشغال گذرگاه رفح در هفتم مِی از سوی ارتش رژیم صهیونیستی است. بر این اساس، تدروس ادهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت از ورود کمکهای بسیار کم به غزه...
بسیاری از زنان به دلایل مختلف، در سنین پایینتری یائسگی و عوارض ناشی از آن را تجربه میکنند؛ طب سنتی ایرانی تدابیری برای پیشگیری از بروز زودهنگام یائسگی دارد.