سازمان میراث فرهنگی
سازمان میراث فرهنگی
مراسم تجلیل و پاسداشت پروفسور سید طاهر صباحی از پژوهشگران برجسته کشورمان در موزه پولدی پتزولی شهر میلان برگزار شد.
ماسوله یکی از مناطق زیبا و خوش آب و هوای گیلان هست.
نشست خبری نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه با حضور معاون سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرعامل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب در ساختمان معاونت گردشگری برگزار شد.
امروز 18 تیر ماه سالروز ثبت جهانی بافت تاریخی یزد در فهرست میراث یونسکوست. در پرونده ثبت جهانی این شهر آمده که یزد از مدرنیته ویرانگر فرار کرده و اصالت خود را حفظ کرده است.
دوره نخست اجراهای صحنهای مجموعه موسیقایی «غزلساز» شامگاه پنجشنبه 15 تیرماه در تالار رودکی به پایان رسید.
دوره نخست اجراهای صحنهای مجموعه موسیقایی «غزل ساز» شامگاه پنجشنبه 15 تیرماه در تالاررودکی به پایان رسیدو تکنوازی زمان خیری و دو نوازی کامبیز گنجهای و قاسم رحیم زاده در این برنامه به اجرا درآمد.
جامعه نیاز به شادی دارد تا بتواند زیستِ رو به پیشرفت داشته باشد. تندرستی آدمیان نیز بی شادمانی و امیدواری امکانپذیر نیست.
13 تیر، روز ملی دماوند و جشن تیرگان است.
رئیس غیرقانونی اتاق بازرگانی که به دلیل پرونده های مالی و اقتصادی رد صلاحیت شده بود، در حالی تهدید به بیان حقایق پشت پرده کرده که ابتدا باید حقایق فسادهای مربوط به واگذاری چندین کارخانه و مجتمع را بازگو کند.
ایسنا نوشت: سوسن پرور، بازیگر سینما و تلویزیون درباره اولین تجربه اجرایش در حوزه بومگردی ایران در مستند مسابقه «بومگرد» میگوید: اگر اجرای برنامه استودیویی پیشنهاد شود قبول نمیکنم و اگر قرار باشد حوزه اجرا را ادامه بدهم دوست دارم برنامه متعلق به خودم باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حوزه عفاف و حجاب در این وزارتخانه ستاد تشکیل شده و دوستان ما در این ستاد در حال تلاش هستند و آن چیزی که در این حوزه وظیفه داریم را به خوبی انجام خواهد داد.