سازمان میراث فرهنگی
سازمان میراث فرهنگی
رئیس جامعه انجمنهای اقامتگاههای بوم گردی گفت: اگر طرح ارزیابی بوم گردیها که دستورالعمل آن دی ماه به وزارت میراث فرهنگی داده شد، تصویب و اجرا شود؛ در تعیین نرخ اقامتها تاثیر میگذارد.
خانهای قدیمی در میدان صد نارمک وجود دارد که بیست و اندی سال پیش قبر صاحبش را در خود جای داده است. درِ آهنی این خانه را که باز کنی در پایین اتاق روبرو سنگ قبری سفید که با قابی شیشهای پوشانده شده نمایان میشود. این قبر متعلق به «سیدمحمد برهانی» امام جماعت مسجد محله است.
در سفر به استان اصفهان می توانیم جاذبه هایی دیدنی کمتر شناخته شده را دنبال کنیم، از شهری چندطبقه در دل زمین در نوش آباد آران و بیدگل تا مدفنی که منسوب است به کاوه آهنگر معروف و جاذبه های تاریخی که در در دل خود شهر اصفهان کمتر دیده شده است.
معاون میراث فرهنگی کشور گفت: در صورت افزایش سطح تعاملات گردشگری، بسیاری از مشکلات در سایر حوزههای کاری دیگر نیز حل و فصل خواهد شد.
نخستین اجلاس رسمی «ائتلاف برای میراث فرهنگی آسیا» با حضور معاون میراث فرهنگی کشورمان در شهر «شی ان» چین شروع به کار کرد.
رئیس بهره برداری از عمارت مسعودیه گفت: عملیات مرمت و احیای عمارت تاریخی مسعودیه به زودی انجام می شود.
بسیاری در روزهای اخیر پرسیدهاند که چگونه آثار تاریخی ایران از کشور خارج میشود و برای جلوگیری از آن، چه باید کرد. یک باستانشناس این موضوع را متوجه همه میداند و پیشنهادش، تقویت یگان حفاظت میراث فرهنگی و البته ایجاد سپاه میراث فرهنگی است. سپاهی که متشکل از فارغالتحصیلان رشته باستانشناسی، مرمت و حفاظت باشد.
مناقشات واگذاری جزیره آشوراده به بخش خصوصی از حدود دو دهه پیش در دولتهای اصلاحطلب و اصولگرا در جریان است و فعالیت حامیان محیطزیست تاکنون مقیاس این طرح را از 380 هکتار به 22 هکتار رسانده است. در این راه نه تنها گروه ستاد مردمی حامیان آشوراده از عیسی کلانتری، رییس وقت سازمان محیطزیست در دولت گذشته شکایت کردهاند که حتی موفق شدند که اجرای آن را لغو کنند اگرچه این پایان ماجرا نبود.
یک کارشناس به خبرآنلاین گفت: «پروژهی 15 ساله احیای میدان توپخانه به سمت یک فضای تاریخی و مرکزی شهر متوقف شده و ساخت ساختمان بلدیه ادامه پیدا نکرد و سنگفرشها با آسفالت جایگزین شدند. مدیران مربوطه جدید با حوزههای گردشگری و بافت تاریخی ناآشنا هستند.»
ایران در گزارشی نوشت، چین سالانه بیش از 100 میلیون گردشگر که پاسپورت دارند به جهان میفرستد و این تعداد رو به افزایش است. بازاری نوظهور که بسیاری از کشورهای دنیا بهدنبال جذب آنهاست و از آن به سونامی زرد گردشگران چینی یاد میشود.
اقتصادنیوز: اینترنت، آب گرم و غذای بخارپز از ملزومات ضروری سفر چینیها است. آیا ایران یکبار دیگر گردشگران چینی را بهدلیل آماده نبودن این زیرساختها از دست میدهد.
روزنامه ایران نوشت: چینیها به محض ورود به کشور با ذائقه غذایی ایرانیها مشکل پیدا میکنند. آنها در نهایت بتوانند یک یا دو وعده کباب بخورند یا قورمهسبزی میل کنند و در نهایت روز سوم دستگاه گوارششان با مشکل روبهرو میشود. او آب گرم و اینترنت را از جمله شروط اصلی حضور گردشگران چینی میداند و میگوید: «آنها انتظار دارند که در اتوبوسها و فضای عمومی هم آب گرم و هم اینترنت بهوفور یافت...
تکلیف گنجینه ارزشمند شمال ایران در موزه گنجینه بابل به زودی مشخص میشود.
با اتمام تعطیلات نوروزی و پایان سفرها، معمولا آنچه از مسافران بر جای میماند، زبالههای رهاشده در مناظر طبیعی است.