جمعه 10 بهمن 1404

ساعات سرنوشت‌ساز روانخواه و رفقا / آخرین بخت امیدهای ایران برای عبور از بن‌بست لبنان

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
ساعات سرنوشت‌ساز روانخواه و رفقا / آخرین بخت امیدهای ایران برای عبور از بن‌بست لبنان

تیم ملی فوتبال امید ایران در آخرین دیدار دور گروهی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا برابر امیدهای لبنان قرار خواهند گرفت.

خبرگزاری میزان -

تیم ملی فوتبال امید ایران امروز در یکی از حساس‌ترین دیدارهای خود در دور گروهی رقابت‌های جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا از ساعت 15 مقابل لبنان قرار خواهد گرفت؛ دیداری که می‌تواند سکوی پرتاب شاگردان امید روانخواه یا نقطه سقوط آن‌ها باشد.

فرمول‌های زیادی برای صعود امیدهای ایران به دور بعد روی میز روانخواه و کادرش قرار دارد، اما چیزی که مشخص است این است که در روزی که یوزها مهاجم تخصصی ندارند باید برابر لبانی با اختلاف گل بالا پیروز شوند که مهاجمش از بهترین‌های این تیم طی 2 دیدار اخیر بوده است.

لئوناردو شاهین وینگر تیم ملی امید لبنان تا به اینجا طی 2 بازی 3 گل به ثمر رسانده و یکی از موثرترین بازیکنان لبنان تا به اینجای این تورنمنت بوده است. او در جریان شکست 3 بر 2 لبنان مقابل ازبکستان 2 گل به ثمر رساند و نمره 7.5 را ثبت کرد و برابر کره جنوبی در حالی که تیمش 4 بر 2 شکست خورد، اما موفق شد یک گل ثبت کند.

با این وجود تیم فوتبال امید لبنان تا به اینجا 4 گل طی 2 بازی ثبت کرده که از این حیث این تیم را در فاز تهاجمی خطرناک می‌کند. اما نکته مثبت این است که تیم فوتبال لبنان طی 2 بازی اخیر 7 گل دریافت کرده و این مسئله باعث می‌شود تا امیدهای ایران با استفاده از این موضوع از ناهماهنگی و ضف خط دفاع لبنان بهزه برده و بتوانند به پیروزی پرگل دست پیدا کنند، اما غیبت 2 مهره تاثیر گذار این تیم کمی خط حمله امیدها را بی‌خطر کرده است.

رضا غندی‌پور مقابل ازبکستان به دلیل مصدومیت از زمین بازی بیرون رفت و محمد عسکری دیگر مهره امیدها با مصدومیت جدی از زمین بازی بیرون و رفت و بعید است به دیدار مقابل لبنان برسد. اگر غندی‌پور هم به این دیدار نرسد شاید یادگار رستمی در کنار حمیدرضا ضرونی یا محمدحسین صادقی در خط حمله ایفای نقش کنند. در فاصله کمتر از 24 ساعت تا برگزاری این دیدار شاگردان روانخواه در حالیکه نیاز مبرم به گل‌های زیاد دارند، حالا باید یک چالش ویژه را حل کنند.

محمدحسین صادقی که فصل ناامید کننده‌ای را پشت‌سر گذاشته حالا شانس بزرگی دارد تا با درخشش در ترکیب تیم ملی امید یک جهش بزرگ را تجربه کند. این بازیکن که در 2 بازی قبلی ناکام بود به طوری که در دیدار اول مقابل کره‌جنوبی این از دقیقه 62 به زمین رفت و کار خاصی انجام نداد و در دیدار مقابل ازبکستان روی نیمکت نشست تا اوضاع برایش سخت‌تر شود می‌تواند حالا در یک بازی سرنوشت‌ساز هم آینده خود و تیم ملی امید را تعیین کند.

مهدی مهدوی مدافع راست 19 ساله آلومینیوم اراک و فرزین معامله‌گری مدافع چپ‌پا و 21 ساله شمس‌آذر از جمله بهترین‌های ایران در 2 مسابقه گذشته مقابل کره جنوبی و ازبکستان بودند و رستمی نیز در پست وینگر چپ عملکرد خوبی داشت که پیش‌بینی می‌شود هر 3 بازیکن به‌عنوان یار جانشین برابر لبنان استفاده شوند. هرچند شاید حساسیت بازی کاری کند تا روانخواه بازهم آنها را به کار بگیرد.

با این وجود تیم ملی امید ایران روز سرنوشت‌سازی را پشت‌سر خواهد گذاشت و هر نتیجه‌ای جز برد حکم حذف این تیم را امضا خواهد کرد. تساوی ازبکستان و کره جنوبی و پیروزی با اختلاف بیش از 2 گل می‌تواند جواز صعود یوزهای ایران را صادر کند و شکست یکی از تیم‌های ازبک یا کره و پیروزی شاگردان روانخواه هم بهترین فرمول برای صعود آن‌هاست. حال در شرایطی که تیم ملی امید در 2 بازی قبلی با نتیجه بدون گل متوقف شد و در زدن گل عاجز بود باید امروز به گل برسد. در صورت شکست ایران باید روانخواه بازخواست شود که اصول او برای انتخاب‌هایش تا به اینجا چه بود.

ساعات سرنوشت‌ساز روانخواه و رفقا / آخرین بخت امیدهای ایران برای عبور از بن‌بست لبنان 2