سالن 12هزار نفری آزادی آماده میزبانی از مسابقات کشتی ارتشهای جهان
![سالن 12هزار نفری آزادی آماده میزبانی از مسابقات کشتی ارتشهای جهان](https://img9.irna.ir/d/r2/2021/11/16/4/169201864.jpg)
تهران - ایرنا - سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی با دستور وزیر ورزش و جوانان آماده میزبانی از سی و پنجمین دوره مسابقات کشتی ارتشهای جهان (سیزم) شد.
به گزارش ایرنا، سیوپنجمین دوره مسابقات کشتی ارتشهای جهان (سیزم) 2021 قرار است به میزبانی ایران در سالن 12 هزار نفری آزادی برگزار شود.
به همین منظور، امروز (سهشنبه) با حضور سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا، سردار حبیب الله جان نثاری معاون تربیت و آموزش ناجا و عاصم یوسفی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و با هدف قدردانی از زحمات تمامی دست اندرکاران و همچنین افزایش روحیه مربیان و بازیکنان تیم کشتی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات، مراسمی برگزار شد.
به دستور سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان و تاکید و پیگیریهای عاصم یوسفی ظرف کمتر از یکماه، سالن 12 هزارنفری با تلاشهای معاونت فنی و مهندسی شرکت و مدیریت مجموعه ورزشی آزادی و زحمات کارکنان مربوطه، آماده میزبانی از این مسابقات مهم در سال جاری شد.
به گفته معاون تربیت و آموزش ناجا، مسابقات بین المللی کشتی ارتشهای جهان با شرکت بیش از 300 ورزشکار از 22 کشور جهان از روز جمعه 28 آبانماه آغاز خواهد شد.
*س_برچسبها_س*