یک‌شنبه 23 شهریور 1404

ساماندهی اصناف خیابان هفده شهریور در منطقه 14

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ساماندهی اصناف خیابان هفده شهریور در منطقه 14

شهردار منطقه 14 از اجرای طرح ساماندهی اصناف خیابان هفده شهریور در راستای افزایش انضباط شهری خبر داد.

احمد احمدی صدر با اعلام اینکه بسیاری از والدین کودکان کار و خیابان در کلانشهر تهران به دلیل نداشتن مهارت، در کسب درآمد ناموفق هستند، تصریح کرد: وقتی خانواده‌ها نمی‌توانند درآمد کسب کنند، مجبور می‌شوند کودکان را به کار‌های اجباری وا دارند.

وی ادامه داد: به منظور برخورد با کار اجباری کودکان، در دوره کنونی مدیریت شهری تلاش کردیم تا برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه کودکان کار و خیابان، ابتدا خانواده‌ها توانمند شوند.

احمدی صدر در تشریح روند توانمندسازی خانواده کودکان کار و خیابان گفت: این طرح توانمندسازی خانواده‌های کودکان کار و خیابان در 34 مرکز پویا شهر پایتخت به همت مددکاران در حال اجرا است که در سال 1400 موفق شدیم 545 خانواده، در سال 1401 نیز 462 خانواده و در ماه‌های ابتدایی سال جاری نیز 320 خانواده در این طرح، توانمند شده اند.

احمدی صدر اجرای طرح توانمندسازی خانواده‌ها را زمینه ساز حذف کار اجباری کودکان کار دانست و افزود: در تلاشیم به منظور ایجاد فرصت کاریابی و کمک به کسب درآمد والدین و همچنین تلاش برای بهبود وضعیت معیشتی، سلامت و فرهنگ کودک کار و خانواده هایشان، رویکرد توانمندسازی را در سال جاری با تمام توان ادامه دهیم.

بنا بر اعلام سایت شهر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی مواقع شاهدیم که والدین برخی از کودکان کار با مشکل اعتیاد و مصرف مواد مخدر مواجه هستند و این موضوع موجب بروز ایجاد آسیب‌های اجتماعی چه برای خانواده و چه به صورت ویژه برای کودکان شان می‌شود که با اجرای طرح مداخله در خانواده از سوی مددکاران، هم بستر درمان این والدین به صورت رایگان فراهم می‌شود و هم کودکان در دوران درمان سرپرست شان، مورد حمایت قرار خواهند گرفت. پس از درمان والدین نیز فرایند مهارت آموزی و ایجاد فرصت شغلی برای این خانواده‌ها فراهم می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری