یک‌شنبه 4 آذر 1403

سرانه فضای آموزشی در اردبیل کمتر از 4 متر مربع است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
سرانه فضای آموزشی در اردبیل کمتر از 4 متر مربع است

اردبیل - مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل کمتر از چهار متر مربع است که باید این میزان ارتقا پیدا کند.

اردبیل - مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل کمتر از چهار متر مربع است که باید این میزان ارتقا پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، کلام‌اله صفری پیش از ظهر پنجشنبه در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در اردبیل اظهار کرد: 260 هزار دانش‌آموز در 2 هزار و 500 مدرسه استان مشغول تحصیل هستند که در برخی مناطق به دلیل کمبود فضای آموزشی مدارس به صورت 2 شیفته در حال ارائه خدمات هستند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خیرین در سه دهه اخیر اقدام جهادی در امر مدرسه‌سازی داشتند ولی همچنان در استان اردبیل سرانه فضای آموزشی پایین است و با استاندارد کشوری که هشت متر مربع است، فاصله داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در حالی که متوسط سرانه آموزشی کشور هشت متر مربع است، در استان اردبیل این سرانه چهار متر مربع و حتی در برخی از مناطق مانند شهر اردبیل به کمتر از سه متر مربع رسیده است.

صفری از خیرین و انسان‌های نیک‌اندیش دعوت کرد تا بیش از گذشته در امر مدرسه‌سازی و توسعه فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی حضور پیدا کرده و نوسازی مدارس و آموزش و پرورش را در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام یاری کنند.

وی افزود: ما آماده دریافت ایده‌ها و نظرات سازنده خیرین در توسعه فضاهای آموزشی هستیم و امیدواریم در مناطق محروم به ویژه شهرهایی که مدارس کانکسی و یا تخریبی دارند، گام‌های جدی‌تر در امر مدرسه‌سازی برداشته شده و این حرکت نتایج سودمندی را به همراه داشته باشد.

در این مراسم یکی از روحانیون کشوری نیز با بیان اینکه در پیام امام علی (ع) و امام سجاد (ع) در نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه بر کار خیر و ماندگار تاکید شده است، خاطرنشان کرد: مدرسه‌سازی صدقه جاریه‌ای است که باید در بین گروه‌های مختلف توسعه و گسترش پیدا کند.

حجت‌الاسلام شیخ رضا رضوانی‌زاده اضافه کرد: استان اردبیل به وجود علما و مشاهیر متعدد به خود می‌بالد که در بین این شخصیت‌ها آیت‌الله مقدس اردبیلی از چهره‌های برجسته‌ای است که در اجتهاد و وقاهت چهره‌ای بی‌نظیر و ممتاز است.

وی بیان کرد: باید در انتقال علم و دانش و نیت پاک خیرین به نسل‌های آینده، زندگینامه و حرکت خیرین تبیین و تشریح شود تا نسل‌های آینده راه و مرام خیرین نیک‌اندیش را پیگیری کنند.