یک‌شنبه 21 بهمن 1403

سردار رادان به دیدار رئیس قوه قضائیه رفت

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سردار رادان به دیدار رئیس قوه قضائیه رفت

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، سردار سرتیپ احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران عصر امروز یکشنبه (25 دی) با حضور در دفتر حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا با وی دیدار کرد.

رئیس قوه قضائیه در این دیدار با تبریک مجدد انتصاب سردار رادان به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، برای ایشان در ایفای این مسئولیت خطیر آرزوی موفقیت کرد و گفت: دستگاه قضایی آمادگی کاملی برای کمک به مجموعه انتظامی کشور در راستای عمل به مسئولیت‌های قانونی و تحکیم امنیت و آسایش مردم بهبود خدمت‌رسانی به مردم و ارتقاء امنیت اجتماعی دارد.

رئیس دستگاه قضا، نیروی انتظامی را از مهم‌ترین ضابطین قوه قضائیه عنوان کرد که مانند دادسراها در خط مقدم مراجعات مردمی قرار دارند و در همین رابطه تصریح کرد: مواجهه و برخورد حکیمانه و مدبرانه نیروهای فراجا با مردم در ایجاد آرامش در دل‌ها و افزایش اعتماد و رضایت عمومی نسبت به حاکمیت نقش به سزایی دارد.

همچنین در این دیدار، سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور ضمن بیان گزارشی از آخرین وضعیت نیروی انتظامی کشور، توضیحاتی درباره برنامه‌ها و اهداف این مجموعه در دوره جدید ارائه کرد.

پایان پیام / ت 32

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید سردار رادان قوه قضائیه فتا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است