سردار سلیمانی: نسلی که در جنگ 12 روزه مقابل متجاوزان ایستاد رویشهای جدید تفکر بسیجی و انقلاب اسلامی بودند + فیلم
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: نسلی که در جنگ 12 روزه مقابل متجاوزان ایستاد رویشهای جدید تفکر بسیجی و انقلاب اسلامی بودند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین تجدید میثاق بسیجیان با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) گفت: مقالاتی در دنیا منتشر شده که به فارسی ترجمه شده بود. شاهبیت این مقالات این است که در ایران نسل جدیدی از نوجوانان و جوانان متولد شدند که وجه تمایز آنها داشتن تفکر مقاومتی است.
وی افزود: این نسل جدید افرادی هستند که تمسکشان به تفکر مقاومت، ایستادگی و پایداری در مقابل دشمنان ایران بسیار برجسته و فوقالعاده قوی است. این یک حقیقت غیرقابل انکاری است که به برکت تفکر بسیجی و هدایتهای رهبر انقلاب اتفاق افتاده است.